Hirdetés

Aktív témák

  • JMC

    tag

    válasz Torry #23326 üzenetére

    Hogy ne csak szánsájn legyen: nagyon szép és nagyon jó, hogy jönnek a 3rd party programok, de előbb az alapokat kellene működőképesre reszelni.

    Az xch szinkron egy vicc sajnos, ha a névjegyeket szinkronizálom a csoportjaimat elfelejthetem, az e-mailek ugyan átjönnek, a naptár úgy-ahogy megy, de az egész pár nap után leáll, rakhatom újra (gmail-em van).

    Van egy okostelefonom, amin ezek miatt kikapcsoltam inkább a szinkronizálást (féltettem e a telefonom egy hirtelen felindulásból elkövetett izomból földhözvágástól), a navigáció röhejes, a lassacskán mindenhol egyeduralkodóvá váló xvid-es videók közül csak azokat játssza szépen, amiről úgy gondolja, hogy tetszik neki. Arról nem is beszélek, hogy néhanapján mindenféle ráutaló magatartás nélkül egyszer csak nem vagyok elérhető. A térerőindikátor szerint semmi gebasz, mégis elérhetetlen vagyok (holott ugyanannál a szolgáltatónál egy másik telefonom simán működik ugyanolyan körülmények közt). Újraindítás után persze megjönnek az sms-ek, hogy ettől meg attól volt hívásom ekkor meg akkor, és működik is, de ez mondjuk egy telefonos ügyelet során 2 órás hibaelhárítás esetén sovány vigasz.

    Legalább a képe szép és jó a kamerája. Csakhogy nem fényképezőt akartam, hanem okostelefont. Azt hiszem hamarosan lesz mégegy eladó Wave.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák