- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
TomWexX #17358 üzenetére
Mysamsungwave fórumon találtam hogy másnál is volt ilyen hiba, de ott nincs vége a történetnek!
Ez a hozzászólás:
"Üdv!
JF2-s firmről frissítettem anno regedites Kies módszerrel JF3-ra, pár napja pedig erről JI2-re, minden probléma nélkül.
Most viszont egy ismerős telefonját frissítettem szintén regedites Kies módszerrel, fel is ment minden simán, viszont azt vettük észre, hogy azóta az Apps-ról csak letölt a cuccokat, de a telepítési fázisban leáll és azt írja ki, hogy szüneteltetve. Rákattintva újra, kicsit gondolkodik, de nem megy tovább, hanem újralöki ugyanezt. Valakinél volt már ilyen probléma?"Nálam is ugyan ez a gond! Mi lehet ez?? Valaki?
Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest