Új hozzászólás Aktív témák

• N.GÁBOR

aktív tag

Sziasztok!

Nagyon megtetszett ez a kis telefon, azonban ez a mikrofon probléma elég aggasztó tud lenni. Ezzel kapcsolatosan szeretnék megosztani veletek egy észrevételt.

A telefonok vásárlásánál igyekszem nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a készülék SAR-ban kifejezett sugárzási értéke minimális legyen. A Samsung telefonokra általában jellemzőek az alacsony értékek. Míg a jellemző tartomány 0,3-0,8 között van, addig a többi gyártó esetében a 0,6-1,3 a jellemző intervallum. Valamivel több mint három éve jutottam hozzá jelenlegi X700 készülékemhez, ami kiemelkedően alacsony, 0,2-as értékkel bír. A történet itt kezd az S3310-hez kapcsolódni. Az alacsony érték ugyan nagyon jó az egészségünknek, azonban gyengébb térerő mellett kezdetben gyakran panaszkodtak arra az ismerőseim hogy nem hallanak. A kérdéses S3310 is kiemelkedően jó 0,25ös értékkel rendelkezik, így talán részben ez is magyarázhatja a jelenséget. A Sony-ericssonok például rendkívül magas értékekkel bírnak, ritka ami 1 alatt van, viszont gyenge térerőnél sincsen velük probléma. Persze nyilván jelen samu esetében más van a dolog hátterében, de talán ez is egy magyarázó tényező lehet.

Egyébként nagyon tetszik a telefon, így várom, hogy a voda is bevezesse, vagy elérhető legyen függetlenül. Remélem többségeteknek már kiválóan működik.

Egy olyan kérdésem azonban lenne hozzátok, hogy a korábban már említett áttűnési effektus kikapcsolásával meggyorsul e a menü. Próbálgattam a telót, és bekapcsolva kicsit lassan reagált, azonban annyit nem tudtam vele játszadozni, hogy kikapcsolhassam.

Előre is köszönöm válaszotokat.

üdvözlettel Gábor

May the force be with you!

Új hozzászólás Aktív témák