Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gold_fish

    tag

    Van 2-3 beragadt pixelem (piros) egymás mellett, csak tesztprogrammal vettem őket észre, és gyakorlatilag csak világos háttérnél láthatóak. Nem zavaró, csak a tudat... Dead Pixel alkalmazás a marketről, aki szeretné magát felidegesíteni, de én inkább a struccpolitikát javaslom.

    Van valami módszer arra, hogy a beragadt pixelt házilag eltüntessem? Vannak alkalmazások, amit villogtatják vadul a kijelzőt, meg mondják, hogy fizikailag piszkálni kell, melegíteni, stb. Amolednél van esély bármilyen módszerrel sikert elérni? Kb két hónapja kínlódok telefonokkal, csere, futár, szervíz, satöbbi. Ezalatt ez az ötödik telefon, az előzőek mind hibásak voltak (HTC-k, közülük két One X összesen három kijelzővel, két Sensation XE, porosodás, vibrálás, hullámzás, pixelhibák, burkolathiba), szóval nem gondolom, hogy egy javítás, vagy csere előbbre vinne, jó eséllyel inkább hátrébb. Ez a telefon van a legközelebb a tökéleteshez, és három munkanapban ezért nem hajlandóak cserélni, mutattam nekik. Ennek sajnos valóban feltétele a rendeltetésszerű használatra alkalmatlanság szintjét elérő hiba. Szerencsére azért erről közel sincs szó.

    Esetleg valakinek van ötlete, hogy a névjegyzékben a facebook profilképek hogy rendelhetőek a névjegyekhez? Már szinkronizáltam facebookkal, képek kivételével mindent integrált.

Új hozzászólás Aktív témák