- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
silvergod #250 üzenetére
Igen, most nézem a papírt, (itt is azt írják), csak bolti garancia van rá, 2 év, remélem nem lesz rá szükség, mert nem találtam még sehol a neten tapasztalatokat garanciális ügyintézésben az emag-nál. Csalódtam most a samsungban, ilyen hátlappal küldték a telefont:
Úgy vagyok most vele, hogy szükségem van a telefonra, és nem akarok cseréltetni ez miatt, úgyis jó áron volt szállítással együtt meg beletelne biztos pár hétbe, inkább veszek az ebay-en egy ezresért egy hátlapot, meg a tok alatt úgysem látszik.
A készülék amúgy rendben van, a doboz egyik sarka volt csak kicsit csak megnyomva, remélem nem lesz szükségem garanciális ügyintézésre.
Állítólag a samsung-nál sem lehet regisztrálni a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest