- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Feltettem az lq2 ICS UK romot Mobil odinnal.Meg most tesztelgetem,szerettem volna az SGS3 weather widgetjet ratenni a note-ra az xda-n javasoltak szereint,de a rootexplorer -mikor be akarom masolni a system/apps-ba a 3 fajlt ami szükseges-at jelzi hogy nincs több hely?!!!!
Meg lehet ezt oldani vagy ki lehet onnan törölni vmit?Üdv!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
WaterWave
veterán
miért van az hogy downloadmodban nem látja az odin a telomat? ilyen még nem volt
rárakarom rakni a cirskelo v4 et, de nincs a sárga com6 vagy milyen irás odinban, semmi sincs• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
-
djapor96
senior tag
Na... Lq2 12 órás teszt.... Szerintem smoothabb mint az lpy és az lpf... Éjszakai módban (flight mód) 6 óra alatt kevesebb mint 1% volt a fogyasztás... Korábban ugyan ez nálam 3% volt.
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Kapanyél
őstag
Egy vatta új ROM mindig smoothabb, mint egy belakott...
A 15 toggles működik az angollal? Ugyanaz a framework?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
trutyi
aktív tag
nekem minden gyári még a note-on. nem merek hozzányúlni mert ahogyan ismerem magamat a gari is fura lenne mert készülékbiztosítással rendelkezek csak Hollandiában lett vásárolva a telefon és nem tudom mikor juttathatnám el oda
[L:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=trutyi&submit=]értékeléseim[Link][/L]
-
djapor96
senior tag
válasz Kapanyél #5657 üzenetére
Á... á... áá.... Tbpvel belaktam még este...
Hibátlanul működik a 15gomb...
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz Kapanyél #5661 üzenetére
Úgy meg nálam nehezen lakódik be, mert 2 hét alatt ez a negyedik ROM...
Hidd el smoothabb mint az eddigiek...
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
válasz djapor96 #5662 üzenetére
Elhiszem, pláne, hogy mindet 2 hétig használod.
MÁS: ismertek olyan bevásárló lista alkalmazást, amit online lehet szinkronizálni és más is hozzáfér a saját telefonjáról?
A kedvencem az OI Shopping List, mert kurvaegyszerű, letisztult, pont arra jó, amire kell. Csakhogy mivel asszonynak is vannak saját gondolatai hát jó lenne, ha szinkronba lenne a bevásárló listánk.
A Microsoft-nak a SkyDrive-hoz van Android-ra OneNote alkalmazása, de az sokkal összetettebb és nem is igazán értem.
Valami ötelt?Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy "szűz" rendszert, mert nem tetszik a telefon működése.
Ezt a legegyszerűbben a telefon "gyári adatok visszaállítása"-val tudom elérni?
A cél az lenne, hogy formázza a belső memóriát is és a mostani német ICS legyen a végeredmény.
Vagy olvastam itt valami "vipe" cache -ről az is ezt az eredményt éri el, azt hogy kell csinálni?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11i
-
bsanya
aktív tag
Várj csak, most is ICS van fent. Igazából csak egy hard reset szerűséget szeretnék.
Nem szeretnék olyan galibába akadni, hogy utána nem indul el valamelyik progi (mert nem értek annyira hozzá, nem akarok bonyodalmat )Jelenlegi állapot:
4.0.3
N7000XXLPT
3.0.15-N7000XXLPY-CL474507
IML74K.XXLPYXiaomi Mi 11i
-
djapor96
senior tag
Melyik progi amivel tudom kapcsolni a mass storage-et?
-
djapor96
senior tag
Állítólag az új cf-rootok már biztonságosak... Chainfire szerint....
-
marloksolt
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy note-ot és nagyon tetszik!! Galaxy s-t cseréltem erre. Az előző tulaj már a német piacos ICS-el adta, és majdnem minden működik is tökéletesen, viszont lenne pár kérdésem!
1) a widgetek közül, amit s-en használtam (pl calendar pad) sok nem működik. gyanítom a nagyobb felbontás miatt, de hiába rakok ki egy teljes képernyős widgetet, csak a kép közepén jelenik meg kicsiben, hiába húzom szét. Kérdésem, hogy erre van esetleg megoldás, hogy mégis működjön?
2) nem tudom, hogy egyedi hiba e, vagy mindenkinek rossz, de a feloldó képernyő hátterét nem tudom megváltoztatni. most egy ocsmány kép van ott, de szeretnék valami egyszínűt, viszont ha a menüből megpróbálom kicserélni akkor a telefon dob egy FC-t...
első körben ennyi jut eszembe, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném![ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz marloksolt #5670 üzenetére
másik launcher-el a widgeteket rendesen ki tudod nyújtani
a zárképernyő hátterét pedig lehet változtatni, milyen kernel van fent? egy fix permission talán segítene rajta
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-
Linkin
senior tag
Helló azt szeretném megkérdezni hogy milyen hangchip van a Note-ban és milyen minőségű a zene lejátszás?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Cyberpunk
félisten
-
nggabi
félisten
felraktam az lq2-t. megy rajta az lpy silent camera. eddig minden jó, szmúsz ahogy kell
"szenyor dzsíííí"
-
Hofeher
aktív tag
Helló mindenkinek nemrég vettem 1 telenos note-t érdeklődnék hogy valami normális bőrtok és aksit hol érdemes venni hozzá ?
Spica után kész megváltás ez a note .
Ja és az opcionális NFC mit takar ?[ Szerkesztve ]
Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
nggabi
félisten
válasz Hofeher #5681 üzenetére
spica után tényleg az ics van rajta? mert ha nem akkor frissítsd...
láttam gyári akksit itt hardveraprón, de sztem nem fog majd kelleni. 1 napot elmegy simán...
az opcionális magyarul azt jelenti h ha fizetsz akkor van benne amiket itt árulnak noteokat azokban nincs nfc... sokan azt se tudják h mi az...
bőrtokot passzolom, van egy fekete felpattintósom eladó ha érdekel...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
válasz Hofeher #5681 üzenetére
Az opcionális NFC valami barom megfogalmazása annak, hogy nincs benne. Nem az itteni specifikációra gondolok, a Samsung oldalak listázzák így és az lett átvéve. Nincs és nem is lesz benne NFC, bár szerintem egyébként sincs semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
djapor96
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Az aránytalanul kevés deep sleep az kernel vagy rom hiba?
-
WaterWave
veterán
CriskeloRom ICS Note V5 LQ2
nah megnlessük, bár nemértem mi ez az LQ2 ha az lpy a legújabb• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
djapor96
senior tag
válasz WaterWave #5688 üzenetére
Heeee nálam a q hátrébb van az abcben mint a p...
-
WaterWave
veterán
frissítjük a telot
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
djapor96
senior tag
válasz WaterWave #5691 üzenetére
Csak el lehetne tüntetni Criskeló romjáról azt az ízléstelen státuszbárt...
-
WaterWave
veterán
válasz djapor96 #5692 üzenetére
izléstelen.. ha mondaná írjál más alternatívát, nem nagyon tudnál mert nincs...
és a V4 től már nem rossz az, rocketromé undorító ehhez képest• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
trutyi
aktív tag
Nos eldöntöttem. nekiállok rootolni. az első hsz-ban leírtak még érvényesek ugye? gondolok itt az odinra és a kk5 illetve az ott belinkelt kernelre. És még valami. annak van jelentősége hogy a telefonom nem hazai boltból került ki függetlenül?
[ Szerkesztve ]
[L:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=trutyi&submit=]értékeléseim[Link][/L]
-
tybsen
addikt
Na valami van a kijelzommel, eddig a kovetkezok voltak:
1. Par hettel ezelott letoltottem valami launchert, nagyon para szineket produkalt vele a telefon, ujrainditas es az alkalmazas eltavolitasa utan megszunt ez a dolog es nem is jott vissza tobbet. Kb olyan volt, mintha felcserelodtek volna a szinek, nem is tudom. Na mindegy, ezen nem aggodtam, mert leszedtem az alkalmazast es nem is jott elo ujra a problema.
2. A napokban amikor felraktam KIES-sel az ICS-t, es letoltottem az Apex illetve Nova launchereket, furcsa dolog tortent: par ora mulva amikor felelesztettem a kijelzot egyszercsak vibralni kezdett az egesz kijelzo. Ez az Apex-nel volt. Gondoltam, a launcher okozza, le is toroltem. Aztan a Novat-t probaltam, ez egy ido utan pedig azt csinalta egymas utan 3x, hogy a TW launcher-re ratoltotte sajat magat... Feltoltottem ide, talan igy jobban ertheto a dolog... Ezutan gyari allapot visszaallitasat csinaltam, mert gondoltam bezavar, hogy nem csinaltam az ICS utan rögtön.
3. A gyari beallitas visszaallitasa utan leszedtem ujra a Nova-t, ez kb most masodik napja megy. Egeszen pontosan csak rajta van, de a TW aktiv es a TW-t hasznalom. Eddig nem is volt semmi, de ma amikor hozzanyultam a telefonhoz, elkezdett vibralni az egesz kijelzo aztan igy elfeheredett, ilyen furcsa-savosra. A power gomb ketszeri rövid megnyomasa segitett, tehat nem kellett kikapcsolni-bekapcsolni, hanem rendbe jött.
Szerintetek mi a fene ez? A launcherek okozzak? ICS elott egyszer elofordult egy programnal hasonlo, ahogy az 1. pontban irtam, de februar ota semmi ilyesmi nem volt. Most meg ICS utan egyszerre csak tobbszor is? Erdemes lenne bevinni szervizbe?
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
válasz WaterWave #5693 üzenetére
Tudom, hogy nincs, de akkor is katasztrofális...
-
djapor96
senior tag
Hasonló többünknél előfordult..... Nekem először amikor először rootoltam... Azóta 2x..., mondjuk ics alatt nem...
Már az elfehéredő képre gondolok... Apex meg szinte mindenkinél fagy..[ Szerkesztve ]
-
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
próbálta már vki az LQ2-re kiadott CF-root kernelt?...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest