- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz bence007 #5352 üzenetére
A nova prime kicsit többet fogyaszt, mint a TW, de alapjáraton, 2G szinkronizálás mellett ez max. 1 nappal kevesebb, tehát 10 nap helyett 9 nap. Folyamatos kijelző használat mellett pedig kb. mindegy, hogy 3 óra, vagy 3 óra 6 perc.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tombike
aktív tag
kerdes
Mi a tapasztalat azoknak akik csereltettek az LCD-t, a kockasodas a videoknal megszunik, vagy ez a technologiabol adodoan felejtos?[ Szerkesztve ]
-
bence007
tag
ICs alatt megy a triangleaway?mert nálam nem aktiválja magát, folyamatosan azt írja hogy rejtett particiót használok-e..
Vki ötlet? -
nggabi
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz tombike #5357 üzenetére
Volt ki cserélt Everman aszem, neki konkrétan mindent csertéltek csak házat nem. De azt megint szar lett neki. Nem érten én sem mert van ki váltig állítja nincs gondja vele, de máshol meg hibás gammát, és 16 bit-es színmélységet írnak. Most akkot hogy. Egyébbént LPY-al minimálisan sávosodik csak nekem, sokkal jobb mint volt, de a többi az ugyan úgy megvan sajnos.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Gdfath3r
tag
bocs..
[ Szerkesztve ]
Hivhato vagyok Viberen
-
wertigo1984
őstag
válasz babosmiki #5361 üzenetére
Nekem/asszonynak sincs baj a kijelzovel. Egyenlore. Valahol olvastam a multkor (asszem itt), hogy nem celszeru kek hatteret vagy temat hasznalni amoled kijelzoknek, ha lehet vilagos hatteret kell hasznalni?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Kakumix
senior tag
válasz wertigo1984 #5370 üzenetére
Ha lehet akkor inkább sötétet, de nem kéket illetve olyan színt amiben a kék szubpixelek nincsennek használva (nem fehér, lila, türkiz, stb). Én spec nem igazán törődök vele, de jobban megnézve mindenem sötét
Legyen szép napod!
-
wertigo1984
őstag
válasz Kakumix #5371 üzenetére
Ertem, koszi! Amiota megvettem neki a telot, azota vizben uszo delfines elo hatteret hasznal, majd unszolasomra valami zold elo dzsindzsa meg szokokutas kepre cserelte le a hatteret.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Amalgam
aktív tag
Egyes helyeken az irják, hogy a Note neve i9220, mig más helyeken N7000-t irnak. Miért van két neve, mi a különbség a kettő között?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
tombike
aktív tag
Jobb bal oldal a lampafenynel stb
-
trutyi
aktív tag
megvan az első szép karc a kijelzőn 1cm hosszú. lehet orvosolni vagy hogyan lehet eltüntetni? kijelzőcsere? most még nem zavar csak ha eladásra kerülne a sor.
[L:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=trutyi&submit=]értékeléseim[Link][/L]
-
Cyberpunk
félisten
Fólia, hiába gorilla glass, már többeknek karcoldodót, ez szóval én biztos hogy fóliázok. Az is karcos lesz, de cserélhető egyszerűen.
Viszont ez érdekes, mármint a karcálló üveg minősége, a volt Motorola Milestone-omat a napokban néztem, és azon még csak hajszálkarc sincs, viszont az soha sem látott fóliát a dobozból kivétel után. Érdekes ez, főleg egy ilyen értékű mobilnál.Valakit nem zavar, engem viszont az őrületbe kerget, ez nálam olyan mint a pixelhiba, valami tudat alatti frusztráltságot okoz, mint a sávosodó kijelző.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
WaterWave
veterán
fóliázni kell és nincs ilyen gond...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Gdfath3r
tag
válasz bence007 #5369 üzenetére
Ez egy Hybrid (telefon/tablet) firmware, Nexus kinezettel, nagyon kellemes.
Mondjuk a bootscreen eleg vicces, de az cserelheto CWM-el. Nagyon stabil, habar nem mondhatom hogy sebessegbajnok, de viszont biztonsagos.Telepites egy jol mukodo, rootolt wipe-olt gingerbreadrol lehetseges. En n7000xxkka-vel kezdtem es CF-rootal rootoltam, wipe-oltam, utanna recoverybol telepitettem a megadott 2 db fajlt, azt hello.. Mindenkeppen meg GB alol legyen a wipe, csak a biztonsag kedveert.
Itt a forumlink es a kepek: [link]
[ Szerkesztve ]
Hivhato vagyok Viberen
-
premete
veterán
Hogy milyen jópofa dolgok vannak Note-ra (bocs, ha közismert)
-
premete
veterán
válasz premete #5388 üzenetére
Az xda-n már írtam múlt héten, de ide is beírom: nehogy megpróbálja valaki ICS-en a cwm-backupot visszatenni, mert hardbrick lehet a vége.
-
premete
veterán
Az esetek 90%-ában nálam van a laptopom, abban van 4GB mobilnet, tehát a legtöbb dologra azt használom, annak az akkuja többet is bír, mint a Note akkuja például.
A másik, az Atrix2 rgb-s kijelzője is tetszik, és könnyebb zsebrevágni, és nem akarok állandóan rettegni, hogyha a romokhoz nyúlok, meghal a cucc esetleg.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest