Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz HUNPSP #8163 üzenetére

    Ram kérdés:

    - A beállításoknál az Alkalmazáskezelőben inaktiváld azokat az alkalmazásokat, amire nincs szükséged.

    - Ha később rootolod a készüléked, akkor az Autorun Managerel be tudod állítani, hogy mik ne töltődjenek be.

    - DE alapvetően nem nagyon kell ezzel foglalkoznod, mert ha kézzel folyton kilökdösöd az alkalmazásokat, akkor a rendszer szépen újra betöltögeti őket, mert előtölti azokat az alkalmazásokat, amiket használsz (vagy amiről úgy gondolja, hogy használni fogsz). Lényegében ezzel te magad akasztod meg a rendszert.

    Lagoló játékok:

    - Ez előfordul, mivel ez a platform nem homogén, ahány eszköz, annyi hardver és szoftver variáció. A szoftver fejlesztője jó esetben 3-4 eszközzel teszteli azt, a többiről a Play-es visszajelzésekből értesül és jó esetben javítja azt. Mondjuk én megnéztem az általad említett játékot, de pár mikrolagon kívül mást nem tapasztaltam, jól játszható.

    Fotózás:

    Amikor fotózol, akkor a nézőkép a kijelződ felbontásához igazodik, de az elkészült fotó értelemszerűen már a beállított felbontású, így a kettő nem lesz azonos. A végeredménybe belenagyítva egyértelmű, hogy látsz olyan hibákat, amik a nézőkép kisebb felbontásán nem látszanak.

    Képszerkesztésre én a Pixlr Express-t ajánlom: [link]

    A telefon méretével egyébként lesz majd egy nagy problémád, mégpedig az, hogy pár nap használat után minden más készülék játéknak, maketnak fog tűnni a szemedben :D

Új hozzászólás Aktív témák