Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNPSP

    aktív tag

    Na, immáron Note II tulajként újra itt, Üdv Mindenkinek! :R

    Próbáltam rájönni - állítgatni a dolgokat, de akarva-akaratlanul felmerült bennem pár kérdés, ami valahogy nem az igazi:

    A RAM-ot ha megnézem, akkor alapból 0,96-0,97Gb-ot fogyaszt. Ha kitörlöm az összes futó dolgot, akkor leugrik 700-800 (inkább utóbbi, pontosan nem tudom) körülre, és utána elég gyorsan ugyanott tartunk, mint a törlés előtt.
    Azt mondja folyamatosan, hogy 42 futó programot kilőtt, viszont nem értem, hogy ennyi idő alatt ennyi egyébként is hogy tud újra ott lenni, és ennyi memóriát zabálni? Erre mi lehet a megoldás, normális egyáltalán?

    Másik, ami kisebb probléma, hogy leszedtem a Jetpack Joyride-ot, és egész egyszerűn enyhén szaggat.
    Nem az én szemem csal, látszik, hogy még talán egy másodpercre sem, de megakad a képernyő, és látszik, hogy tényleg nem folyamatos a dolog. Próbáltam itt is a futó alkalmazások törlését, hátha beleszól, de semmi.
    Ez az optimalizálás hiánya lenne, tehát a fejlesztőé? Mindenesetre kicsit vicces, persze ha nálam a hiba, akkor nem mondtam semmit. :)

    Harmadik, amit furcsállok, hogy kissé érdekes képeket csinál a telefon. Amikor lenyomom a gombot és megcsinálja a képet, akkor láthatóan egy szép, világos, kontrasztos képet ment el, és miután megnézem a képet, jön a feketeleves, mert ezek igen csekély százalékban maradtak olyanok, mint ahogy a kisképen látszik, hogy elmentette.
    Tudom, ez beállítástól is igencsak függhet, illetve nincs is a legjobb idő/körülmények ezek próbálgatására, de hátha lehet vele valamit kezdeni. A vakus képeknél ahogy elnéztem nincs gond, tehát sejtem tényleg a fényviszonyok lehetnek a problémásak... legalábbis remélem.
    Ehhez kapcsolódva: tudnátok nekem ajánlani valami jó kis képszerkesztőt? Semmi extrát nem szeretnék, csak egy általános, akár egy gombbal megoldható "szépítést" (pl. plusz szín, ha kissé fakó a kép, vagy hasonló), méretezést.

    Egyébként maga a rendszer még tényleg nagyon új, és nagyon kell szokni, hogy mi - merre, hol található... talán ez lesz a legkisebb probléma, mert ugye szokható. :)
    Tetszetős, igaz, így a fenti 2-3 kérdés felmerülés után nem teljes az összkép, valahogy nem tűnik kiforrottnak a dolog, de simán esélyes, hogy ez csak átmeneti állapot. Például az említett fényviszonyok miatt, vagy a fejlesztők miatt...
    Ami a legtöbbeknek problémát szokott okozni, az a telefon mérete... na, hát valahogy én megbirkózok vele, egyáltalán nem olyan orbitálisan nagy, hogy ne lehessen használni/hordani. Az mondjuk tény, hogy telefonálni egyenesen röhejes, mert akkora, de ezen kívül semmi negatívum. :)

    Örülök neki, hogy megvettem, megszokás kérdése a dolgok legtöbbje talán, de azért azt is remélem, hogy a fenti dolgokra van / lesz valami magyarázat.

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=

Új hozzászólás Aktív témák