- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berguson
tag
Kedvesek vagytok és köszönöm a tanácsokat!
k5.20: Sajnos a Tiny Flashlight az egy sima egyfényű lámpaprogi + a kijelzőt is be lehet állítani többféle világításra,így az sajnos ez nem jó nekem... Így még mindig keresek egy kétfényű led világítás progit!
titiana: Aranyos vagy,és köszönöm neked is de valamiért nekem a widgetek között nincs olyan hogy smart tools. Nem is értem ezt!
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz APC ADAM #2597 üzenetére
bárcsak ennyi lenne
meg ha több ramot is eszik, remélem 2gb ram elég lesz• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz APC ADAM #2604 üzenetére
oda le van írva, xda-n minden
de kedvedért ami miatt én az omegát használom:
bootanimáció, rootolt, átlátszó időjárás widget, hívóhang felvevő, 15 alkalmazásgomb felső csúszkában, %-os aksi kijelző körformában, rebootnál 4 opció
de angolul minden le van írva, nem kell hozzá diploma• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
-
WaterWave
veterán
válasz APC ADAM #2608 üzenetére
kiégek töletek, ott a lista, én leírtam nekem miért van fent, ezenkívül még vagy 30 féle dolgot tud... nem gondoltam volna, hogyha angolul nem tudsz, akkor magyarul se tudsz szöveget értelmezni :-)
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
zeroo5ux
aktív tag
amúgy se értem mit vártok egy másfél hónapos romtól, az alap módosításokat tartalmazza. talán az "ultimate multiwindows" mod amit a későbbiekben lehetne integrálni de ezen kívűl minden bele lett pakolva.
aki meg egyenként rakosgat fel mindent, szíve joga de az már nem a rom hibája.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz zeroo5ux #2612 üzenetére
multiwindows most milyen stádiumban van? ki fejleszti vagy tud az alap funkción kívül mást is pluszban?
mármint most nem arra gondolok hogy bármit beletudsz rakni a programokhoz, hanem egyéb dolgot?
mert linkeltél múltkor valamit csak nem mentettem el• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz WaterWave #2613 üzenetére
plusz dolgot nem tud, viszont a dolgát szépen végzi. egyetlen hibája talán hogy az újonnan telepített alkalmazások csak újraindítás után kerülnek be a listába de ez legyen a legnagyobb gond
végül azt használom én is amit az egyik kolléga linkelt:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1961314 -
APC ADAM
tag
válasz WaterWave #2609 üzenetére
Szépen beszélj már te madár...
Senki nem írta hogy nem tudok angolul, csak láttam a hszeidből hogy te ebben éled ki magad h felraksz minden szart mert nincs jobb dolgod ezert kerdeztem tőled...
Amúgy igazatok van abban hogy nekem elég a gyári rom nem véletlenül GYÁRI átlag embernek pont megteszi...
De te nyugodtan flesseld szét magad a fostos kőroboton -
-
plejik
addikt
Hali mindenki!
Gondoltam ra hogy veszek decemberben egy note 2.Kerdesem az lenne hogy mennyire vagytok vele elegefettek, esetleges hibak, gyari rom mennyire hasznalhato...stb..elore is kosz.[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
prebuds
aktív tag
Vki felrakta már a 4.2 es kamerát? Erdekelne, hogy megy e a sorozatfelvetel, hogy érhető el a sok beállítás, illetve lehet e azt beállítani, hogy a kep készítése után egy pillanatra megjelenjen a foto, hogy lássa az ember,amit ellőtt, az nagyon bemozdult-e...
-
k5.20
senior tag
Hali,
nem akarlak megsérteni, de légyszíves engedj meg néhány megjegyzést.
Most Neked címezve, de egyébként egy szélesebb rétegnek, aki megjelenik itt a fórumon:- Milyen választ vársz egy ilyen kérdésre?
Nyilván, akik itt vannak, azok azt fogják mondani döntő többségükben, hogy jó a vas.
- márt csak azért is, mert egy vagon pénzt fizettünk érte...
- illetve akik nem így gondolják, azok már a hardveraprón, vagy egy másik vas topicjában írogatnak.Más. Ha decemberben akarod megvenni, akkor majd kérdezz rá inkább decemberben, mert jóval több tapasztalat lesz addigra a használóktól. Lecsillapszik bennünk a lila köd, reálisabbak leszünk.
És az utolsó: miért van az, hogy senki, aki ilyen vasat akar venni, nem olvas még csak 3 posztot sem vissza?
Kedvenc kérdéseim egyike, jó nem valóság, de kb. 20 posztonként előkerül: S3-t, vagy Note2-t vegyek?- Segítsetek...Szóval szerintem, ha kiadunk 150 ezret egy készülékre, akkor olvassunk kicsit utána. Tájékozódjunk magunk. Ha speciális kérdés merül fel (khm...fehéret vagy szürkét??? - nem ilyenre gondolok, bár ez a másik kedvenc kérdésem, amit olvashatunk itt szintén napi gyakorisággal), akkor kérdezz bátran. Már vagy 3-4 olyan teszt van magyarul is, ami szinte mindenre kimerítő választ ad, a guglival fél másodperc alatt megtalálhatók.
De ha Te nem teszel semmit ezért az ügyért, miért várod el, hogy mások irkáljanak?
Nem akarok senkit megbántani, de ez most kikívánkozott.
A vas egyébként nagyon jó, gyári rommal is kitűnő.
-
Dare2Live
félisten
SIMet vágott már meg vki? Megvettem a NOtet és ebbe micros sim kell, azmeg ugye 4000Ftért ad T, hogy rohadna meg.
Több how tot is találtam neten, csak hátha van vkinek tapsztalata...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
k5.20
senior tag
válasz Dare2Live #2621 üzenetére
Ha a jelenlegi SIM-eden kicsi a chip, akkor könnyebb a dolog.
Ha a régi nagy chip van rajta, akkor nehezebb, mert az majdnem akkora, mint amekkorára vágni kellene.
Nekem a boltos bevállalta, de előtte figyelmeztetett, hogy lehet elszáll az egész...végül azonban sikerült neki.
Ha a T-nél vettél készüléket, akkor azonban ingyen kicserélik.
Ha nem, akkor a neten találsz vágókat, akik 500-ért elvágják.
De lehet, hogy egy gsm-üzletben is megcsinálják, ha szépen kéred. -
WaterWave
veterán
-
WaterWave
veterán
Ezzel meg egyet kell, hogy értsek...
Itt note2 tulajok vannak zömével, nem fogják azt mondani, hogy nem jó, max vannak olyanok akiknek valami nem tetszik, de ugyanakkor megbarátkoznak vele, elfogadják, de ugyanúgy mondják hogy jódolog, mégha szemükben az más is picit, mint más készülékeknél
Gyári rommal is kitűnő a telefon, a samsung, nagyon jól összerakta a JB-t ezzel a vassal, iszonyú gyors, és jó az aksi kezelése is... Az hogy ki milyen rommal használja, az meg hadd legyen magánügy, mindenki azt rak rá amit akar, és úgy használja ahogy akarja, aki gyári rommal használja, az nem különc, mert gyárit használ, aki meg főzött rommal, az meg nem agyonhájpolt flashelős aki erre veri... ezt csak úgy egy adott fórumtagnak írtam
Nekem note1 telefonom volt így leírom pro kontra a véleményemet a készülékről tetszik nem tetszik, aztán kapnak az új vásárlók is egy adott képettetszik:
-gyorsabb
-Jelly Bean rendszer és azok megannyi plusz funkció, erre most nem térnék ki, tesztekben elolvasható
-új s-pen és funkciói (pl zseniális ötlet, ha nem rakod a telefonba az s-pent jelzi a telefon, hogy nincs benne, régebben még én is elfelejtettem melóhelyemen a cerkát, így már nem fogom)
-Hangzás
-Előlapi Led jelzés (e-mail, sms, hívás, light managerrel beállítható külön színekre a led fénye, de ez is zseniális, minden telefonra raknék)
-bekapcsoló gomb emberibb helyre került
-töltő brutál gyorsan tölti fel a telot
-aksiami nem tetszik:
-mérete ( aki most vett ilyen telefont, annak nem gond, de akinek volt note1 elötte az sztem fintorog, mert én mai napig azt mondom hogy sokkal kisebb a telefon érzete az embernek, mivel a 16:10 es képernyőméret 16:9 re módosult, tehát keskenyedett és hosszanti irányba megnőtt, és ez nekem ez a mai napig gondot jelent, mert kicsinek érzem így... nem beszélve, azért böngészésre a 16:10 es kép még mindig jobb, viszont médiára meg a 16:9... de majd megszokom)
- óriási gond a hátlap, itt nem a fényessége a gond, hanem egyszerűen annyira levan polírozva és olyan sima, hogy pl ma anyósülésre raktam a telefont, és egy laza kanyarnál kirepült az ülés alá, olyan szinten csúszkál a hátlap miatt, régi note1-esen a recés hátlap szinte megtapasztotta a telefont a lerakott helyén, itt csúszik... megoldás egy bumper, vagy egy szilikon tok... lifegő tokokat nem ajánlom mert roppant kényelmetlen
-kamera lencséje (egyszintben van a lencseüveg a hátlappal, ami amúgy is polírozott és csúszik emiatt az egész telefon, tehát a lencsevédő üveg jövője kérdésesegyelőre más nem jut eszembe
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Berguson
tag
válasz Nincs név #2501 üzenetére
Leszedtem én is a Nova Launchert,amit te is javasoltál! Még most ismerkedem vele,mert még nem használtam ilyent,de nagyon tetszik,hogy elég jól átlehet vele alakítani a kezdőképernyő felületét! Nagyon szépen köszi!
Ellenben valamiért a "gyári" időjárás/óra widgetet nem találom meg sem az alkalmazások illetve sem a modulok között! Ezt (a gyárit) hogy tudnám feltenni? Mert a "sima" kezdőképernyőn én ezt használtam,és nagyon tetszett,és jó lenne ide is felrakni rá! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz Nincs név #2629 üzenetére
ha nova prime fentvan akkor a modulok között nincs ott a gyári időjárás widget... biztos bug vagy nem szereti
-
prebuds
aktív tag
Ha készítek egy videót és felmásolom gépre, akkor a videófájlból valahogy kinyerhetők exif, meta akármilyen adatok? Azaz az a kérdésem, hogy látják-e, milyen telóval készítettem, mikor, vagy GPS, bármi más adatok vannak-e benne, és ezeket hogyan lehetne megnézni/törölni?
-
Kaukázusi
csendes tag
Üdvözlök mindenkit.
Az ismertetőben láttam, hogy van tv kimenet. Vajon tudom e használni böngészés közben is? Hosszabb szövegeket nagyobb betűvel kényelmesebb olvasni.
Terepen van egy mikro sdre rögzítő biztonsági kamerám. A notba helyezve vajon megtudnám e nézni a fölvételt?[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,a készüléken lehet külön állítani a beszélő fél hangerejét?
Zero Defect.No Compromise !
-
Kaukázusi
csendes tag
válasz zeroo5ux #2638 üzenetére
Kösz. Azt láttam, hogy sok féle fájl formátumot lejátszik alapból. Talán jobb is a kábel kapcsolat az erős rádió jelek miatt. Az előbb találtam egy ismertetőt az s3 ról és ott egy kiegészítőt ír, amivel ki lehet tenni rádiósan a képet. Azt gondoltam hogy a videót fényképet ki lehet tenni a tv-re, de vajon azt nem a szovtver teszi e lehetővé? Vagy hasonló a megoldás mint a laptopoknál a második kijelzővel, hogy a videókártya meghajtójához telepített szovtver kezeli a második monitort? Végül is, a végeredmény szempontjából mindegy, hogy mi alapján jelenik meg a böngésző képe a tv-én, vagy monitoron.
[ Szerkesztve ]
-
prebuds
aktív tag
Omega 6.0-ra felraktam a 6.1-et wipe nélkül, ahogy írták. Minden OK, de hiába állítottam be, a 4.2-as kamera progi nem települt Úgyhogy mégsem kóser ez a wipe nélküli telepítés valszeg, úgyhogy ment vissza a backup és a 6.0
-
-
72mviktor
senior tag
Üdv mindenkinek! Ha minden igaz holnaptól belépek én is a klubba
Úgy látom sok ismerős arc van itt És elég sok "veszekedés" Peace emberekLehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
Nincs név
tag
válasz prebuds #2642 üzenetére
Na felpakoltam én is a ROMot, igazából gond nélkül fut, fent van a 4.2-es kamera és gallery is, tökéletesen működik is, csak emellett rajta van még a gyári is, úgyhogy két kamera ikon figyel egymás mellett. Most egy ideig mindkettővel mókázok majd aztán meglátom jobb-e valamiben az egyik, mint a másik.
Az alap samu bill. amúgy szerintem nagyon jól sikerült, könnyű magyar és angol nyelv között váltani, jól működik a swipe funkció és prediktív bevitel/elírás javítás, és egy gombnyomás kézírás felismerőre váltani amit én időnként használok is. Próbáltam a swiftkey-t egy rövid ideig, az is nagyon jó de nálam most a Samsung kapott itt egy pontot.
@Waze, kár hogy új ügyfeleknél az nem ilyen, ha nem akarok hűségnyilatkozatot aláírni (és ha már megvettem a telót egészben akkor nem emiatt fogok ilyet kötni), akkor 5000 kemény pénz egy vacak sim.
[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
-
veterán
Hi all!
A note 2 már 4.2 -vel adják alapból?
Én is tervezek, egy , ilyen telót, tud valaki tippet adni, honnan érdemes beszerezni, egy megbízható üzletet?
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.