Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bgabi1

    aktív tag

    Ha tudnátok szolgálni még valami ötlettel légyszi segítsetek, mert az Alpham nem úgy viselkedik ahogy kellene. A multkorjában kaptam egy tanácsot, hogy a 4G-t kapcsoljam ki, akkor feltételezhetően megoldódik a gondom, de valójában nem oldódott meg. Problémám a következő: Napi 4-5 alkalommal jön a következő hiba.
    Hívás közben megszakad az egyik irány, vagy pedig létre sem jön, azaz én hallom a hívó hangját már kezdettől fogva, ő nem az enyémet. Ha én hívok valakit akkor is előfordul többször, hogy kétszer kell felhívnom valakit egymásután, hogy oda-vissza menjen a hang. A másik gondom, hogy beszélgetés közben kb 2-3 perc elteltével, ami néha kevesebb, vagy több is lehet, jön egy tütt szerű hang mint egy autókürt és vonal megszakad teljes mértékben. Van aki pedig arra panaszkodik, hogy amikor hív, olyan módon jelez neki a készüléke mintha külföldön lennék. Még olyan is van, hogy nem vagyok jelenleg elérhető, pedig folyamatosan be van kapcsolva a készülék. Már kértem új kártyát is a telenornál, mert ott vagyok, de attól sem történt semmi változás. Mi a teendőm? Ha van még egyáltalán, vagy irány a szerviz mielőtt lejárna a gari.
    Kártyafüggetlenként vettem a telót, ha ez segít a megoldásban. Köszönöm előre is a lehetséges válaszokat!
    A kollégám Mizuja is ezt csinálja ő is Telenoros, de előtte a 2000 ft-os Nokiákkal sosem volt gondunk szintén a Telenornál. Városban lakunk mindenfelé teljes a térerő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák