Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzozo

    senior tag

    Sziasztok, végre (?) csatlakozom a táborhoz, legalábbis mondjuk úgy, hogy próbálgatok ezt-azt. Sok-sok éve jól elvoltam a sima DLNA-val, de gondoltam most adok végre egy esélyt ennek. Ugyan nem Plex lett, hanem Jellyfin, de gondolom nagyvonalakban azért nincsenek itt óriási eltérések.

    Három kérdés, ami hirtelen felmerült:

    - UI / metadata nyelv: habár nagyon régóta külföldön élek, fogalmam sincs a magyar mozis dolgokról, gondoltam a gyerkőc miatt jó ötlet lesz magyarra állítani a UI-t, legalább a mesék majd egyszerűbben elérhetőek lesznek. Ez eddig frankó, csak közben ott van az a sokszáz (nem gyerek) film, aminek legalább a fele ismeretlen magyar címmel, borítóval, szinapszissal, szóval meg vagyok lőve. Az angol teljesen jó lenne.

    Van bármi opció többnyelvű UI-ra, vagy ez account szinten van szabályozva, és akkor az lenne megoldás, hogy legyen egy angol és egy magyar nyelvű account?

    - Feliratok kezelése: tudom, hogy ott van az mkv-ban az adott felirat, ki is tudom választani, de semmi sem történik. Ez most akkor mi? Álljak neki mindenhez külön srt-t letölteni?

    - Beletekerés sebessége: hát az horribilis. Kb. fél-egy percig lefagy az egész, aztán odaugrik, ahová kb. akartam. DLNA-n ez másodpercekben volt mérhető... Van erre megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák