Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ttt1

    őstag

    válasz pcnet #2942 üzenetére

    Flash és puffin browser :) Én is sikítok:)

    Gyors fordítás :)

    Én itt található 2 ismertetők a gyökere, hogy tablet, de mindkettő elég rövid, és kevés kell ahhoz, hogy megértsem, így jobb, hogy külön a plusz szál, hogy a járulékok nem keverednek egyéb hozzájárulások a tablet Op3n Dott. Leírt módszer pmoravec, ami talán még teljesebbé:

    A verzió:
    Engedélyezze a fejlesztői módot , hogy ADB hogy jóváhagyja gombot a számítógépen.
    Töltse le a telepítő zip UPDATE * .zip a supers a http://download.chainfire.eu/supersu és töltsd fel a behelyezett SD kártyára
    Töltse le a tools-t INTEL_TRIAL_TETHERED_CWM_PKGKIT.7z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2681783 - 3. poszt, plusz alapján az első post-ban levőket
    Kövesse az utasításokat, és futassa a Windows alatt a launcher.bat.
    Linux programnál kövesse az alábbi utasításokat.
    Ha CWM elindul, válassza ki a telepíteni kívánt zip-et, válaszd ki zip-et külső SD kártyáról (vigyázz, iránygombok fordítva működnek), és válassza ki a letöltött .zip UPDATE *
    Térjen vissza a főmenübe, újraindítás és erősítse meg a korrekció rendszergazda, ha CWM kéri
    Ellenőrizze gyökér;-).

    B eljárás:
    Töltse le és telepítse a a meghajtót ADB és FastBoot ehhez a típushoz. Edit: Egy korábban végzett hozzájárulást kell tenni, hogy letölthető Intel honlapján, de lehet, hogy nem működnek a Windows 8.1
    Töltse le a telepítő csomagot (pl. Supers), és másolja a zip-et az SD-kártyára.
    Szerkesztés: A dokumentációnak tartalmaznia kell a partíciós táblát (azaz nem lehet formázni a Windows napřímo néha nem), és FAT partíció (32) fájl másolása kell lennie az első partíció a kártyán. Ha nem, akkor miután sikeres beléptünk CWM-ba akkor itt is hozzájárulást kér.
    Töltsd le az XDA-hivatkozott IntelAndroid FBRL.7z és csomagold ki.
    Aktiválja Phone Developer módban (5x kattintson a "build számot" a tabletenl), hogy beadja a hibakeresés USB-n keresztül menüpontot. Szerkesztés: Legkésőbb most csatlakoztassa a tabletet számítógéphez, és hagyja jóvá a feltelepítést.
    Futasd launcher.bat A kibontott zip utasítások "Accept" irunk (idézőjelek nélkül), és válassza ki a lehetőséget T2. A kijelzőn engedélyezi a kapcsolatokat az RSA kulcsot ADB a Windows jóvá véglegesen (check). Lehet, hogy újra kell a launcher.bat futtatni.
    A tabletet boot-ba indítani DroidBootu, akkor elindítani (ideiglenes) CWM helyreállítást. Ha DroidBoot nem fut, akkor valami baj van az előző két lépésel. Ha nem fut CWM, akkor próbáljon meg más lehetőségük, mint a T2, de a lehetőleg, 1,00-1,02 verzió legyen a tableten.
    Ha CWM elindul, válassza ki a telepíteni zip, válaszd telepítés zip külső SD kártyáról (vigyázz, iránygombok fordítva működnek), és válasszd ki a letöltött kártyán rögzített UPDATE * .zip (Power gomb kiválasztás).
    Térjen vissza a főmenübe, reboot, és egyezzen bele , hogy helyreállítsa superuser app ha felkéri CWM.
    Ellenőrizze a gyökér rendszer elindulását, ha nem veszíti el a OTA frissítést, így a lehető legtávolabb a partíció / rendszer nem törli ott semmit, és nem helyettesíti az újabb verziók alkalmazások.

    Vmi ilyesmit fordított google :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák