- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Josh777 #1447 üzenetére
Figyelj. Ne gyere nekem ezzel az android ios fólia dumával. Pontosan tudom, hogy mennyire kompatibilisak egymással! Az apám unokatestvérének az unokabáttyának a régi szobatársa fejlesztette ki az iost! Amikor abba hagyta akkor tartott a 8-as verziónál, tehát még 2 részt kiadnak belőle és utánna lehuzzák a rolót az almáéknál! Az androidot hobbitból kezdte fejleszteni, aztán most csak ezzel foglalkozik! Tehát mivel mindent ő maga egyedül csinált, tudom, hogy minden kompatibilis mindennel! Csak ezt a gyártók eltitkolják, hogy megvedd a programokat! De én rájöttem, hogy hogy tudom használni az ios programokat androidon! Az átlátszó fólia pedig nagyon veszélyes, nem is értem hogy merted feltenni. Nem gondolsz bele, hogy ha van egy átlátszó üveglap a telefonon, amire ráteszel egy átlátszó fóliát, akkor a két átlátszóság semlegesíti egymást, és ott maradnak a pixelek teljesen védtelenül? Szegény kis pixelek
Sőt, ha erre egy pixel lapot teszel, akkor a pixeleket is semlegesíted, így ott az akku magában! Tudod milyen tűzveszélyes ez??? Felelőtlenek vagytok!!!! Abba bele se merek gondolni, hogy ha az akkura ráteszel egy másik akkut, akkor eltünik a telefonod!! Itt ríttok mint a fürdős krva a meghívókért, és amikor meg megjön ilyen 3 éves szinten teszitek tönkre, hogy eltüntetitek? NOOOORMÁLIS???????
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest