Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    válasz jacis #2140 üzenetére

    Igenigen. Ezekből a dolgokból látszik bőven lett volna ebben a rendszerben, csak az Elop-féle jövőképbe nem fért bele.
    Ugye a beta labs oldalán azt írták, nem akarják külön megírni a pc suitot egy készülék miatt ehhez a rendszerhez. Ítt a bizonyíték a feltört suittal, csak a készülék kódja volt letiltva, már rég integrálrák bele, vagy nem is kellett külön, a QT miatt alapból menne.
    Az fm rádióra meg azt mondják nem lehetett megoldani, nem fért már el az antenna rákötése, vagy időbe nem fért bele a lapka variálása? Nem is emlékszem pontosan, de mindegy, most meg működik. Én padig nem forrasztgattam benne semmit :N
    Tehát az egész csak humbuk volt. Nem értem ezt a döntésüket, hisz nem lett volna kötelező tovább gyártani ha ezeket beleteszik, és talán többet kereshettek volna vele mert többet eladhattak volna teljes funkciókkal alapon.
    Vagy talán az MS részéről nagy volt a nyomás? Túl nagy lett volna a kontraszt a WP7 kiadása óta megoldatlan hiányosságai miatt?
    Ezek után biztos van még pár dolog amit tudna, pl 1.2-vel jön a teljes dlna támogatás, és ki tudja mi jöhetne még.
    Nehéz a jövőt megjósolni, de ha a Nokia kényszerhelyzetében így, vagy még jobban támogatja, hisz WP nélkül több erőforrása lenne, és ugyanúgy promótálja mint most a WP-t, egyáltalán nem lett volna esélytelen még az iOS körüli hype mellett sem. Persze MS nélkül pénze lehet nem lenne. Sose kapunk választ már ezekre akérdésekre, de örülhetünk addig is míg van támogatás, meg van egy szép jó telefonunk.

Új hozzászólás Aktív témák