Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mokus8

    tag

    válasz Zozzy #1040 üzenetére

    Nekem feltűnt már ugyanez! Kicsit idegesítő azért...
    Ha nem nyúlok pár percig a telóhoz, lezár és automatikusan ledob mindenhonnan. Állandóan újra kell csatlakozni. Bosszantó!
    A helytelen jelszót nálam csak Facebook-nál csinálja.
    Azt hittem, hogy az a baja, hogy egyszerre a gépen is be vagyok jelentkezve, de ez elvileg nem lehet baj. Én olyat csináltam, hogy az internetkapcsolatnál a 'háttérben működő kapcsolatok'-at ki-be kapcsoltam és utána jó lett, de csak egy darabig.

    Nekem még olyan szokott lenni, hogy egyszerűen nem akar megnyitni az ég világon semmit a böngészőm! Automatikus kapcsolódásra állítottam az itthoni hálózatomat, de sokszor csinál olyat, hogy amikor meg akarok nyitni valami oldalt, akkor ugye felcsatlakozik szépen, de a böngésző csak tölt és tölt. Nem történik semmi. Akárhányszor újracsatlakoztam a netre ugyanez. Csak a telefon újraindítás segített neki...Idegesítő ez is.

    Ja és mintha kicsit lassú lenne a gyári böngésző, mondjuk iPhone 4-hez képest, holott ha jól tudom ez html 5 meg a GPRS is Class 33 (de ne kövezettek meg ha hülyeségeket 'beszélek'... :DD ), amitől elvileg gyorsabbnak kéne lennie. Talán Opera jobb lenne? vagy valami más?

Új hozzászólás Aktív témák