Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Misály #6633 üzenetére

    Szövegértés...Jah. :F Szerinted lerántás az "S" feletti csomag, szerintem meg nem. Szerinted csak 5k csomag és 16-18k csomag létezik, szerintem nem. Szerinted jó a részletfizetés, szerintem meg nem, de ez nem is volt vita téma, te keverted ide, hogy miért azt nem tudom.
    Ettől függetlenül még nem kell úgy beállítanod, és úgy fogalmazni, hogy csak az a jó amit te csinálsz és te használsz, mivel az egész abból indult ki, hogy én azt mondtam 39.900 volt legolcsóbban Media Mania "L" csomagban. Erre jöttél és jól megmondtad, hogy nem így van, mert te x forint kezdővel hoztad el ami jóval kevesebb mint 40k. Olyan témából generáltál off-ot, amire reágálnod sem kellett volna, és ráadásul nincs is igazad.
    Nem csak a végletek léteznek, van középút is...Szerintem. :U Vagy ha az a cél, hogy ellenkezz, ill. ellentmondj, akkor szólj, és nem reagálok a továbbiakban.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák