Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emeri

    csendes tag

    én droidos késszüléknél is és a WP-nél is MINDIG kiszedem h ne keressen magától elérhető hálózatot mert az pl szívja az akksit. majd én állítom h WiFit akarok-e vagy 4G-t. az alkamazások is lehetnek de nekem WP-n fut a viber és a messenger is mindig mármint elérhető vagyok rajtuk de nincsenek külön megnyitva, mint háttérfolyamat mennek. az akkuidőt ez nem hatja meg különösebben :)
    droidos telóm persze nyavajog ha fut a viber és/vagy a messenger a háttérben mint "nagy fogyasztású alkalmazás"

    de 2 napot alapból mindig kibír a 830-as teló pedig órákig szoktam messengerezni több ismerőssel is, a telefonokat is erről intézem, filmeket nem nézek, de netezni bőven szoktam. éjjelre betszem repülőgép módba és takarékosra állítom majd töltő. (kikapcsolni soha nem szoktam)
    fórumokon olvastam hogy még ezeket az akksikat is érdemes évente 1x 2x fullra lemeríteni, majd totál feltölteni a telót a kalibrálás miatt. de a mindennapokban 10-15%nál lejebb ne engedd merülni ha teheted.

    offtopik :B
    tegnap elalváskor volt egy agymenésem, azon filóztam vajon milyen lenne az a teló amit én eltudnék képzelni magamnak ha én rakathatnám össze és semmi nem szabna határt ($$$)
    szóval ez csak ilyen "fantázia":

    6" kijelző, Full HD felbontással, legalább 500 ppi pontsűrüséggel, Gorilla Glass 2 védelemmel, dual SIM kezelés, 4G, újlenyomat olvasó, 16 megpixeles kamera Zeiss optikával, fémház, 4000mAh akksi :DDD, proci 8 magos, brutál grafikus chip, RDS-s FM rádió, 4GB RAM, 32GB szabadon felhasználható + bővithető tárhely
    és a legelvetemültebb ötlet: bootoláskor válaszható lenne, hogy WP vagy Android oprendszerként induljon a teló :DD
    nagyon elborult? :))

Új hozzászólás Aktív témák