Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40731136

    törölt tag

    Üdv!

    Olyan problémája volt már valakinek, hogy ha az adatkapcsolat maximális sebessége az EDGE-re van állítva, és van is rendes lefedettség, akkor is csak GPRS van? (ugye ott a kis G betű a térerő mellett.)
    Többször kellett váltogatnom a 3G és az EDGE között a beállításoknál, mivel ahol lakom, nincs rendes 3G lefedettség, ezért állandóan váltogatott, lecsökkentve az akkuidőt. Így, hogy én állítottam manuálisan, hogy mit szeretnék, így sikerült jópár plusz óra akkuidőt nyernem. De tegnaptól, ha átrakom EDGE-re, akkor ahol előzőleg max térerőt mutatott EDGE-nél, most csak a GPRS-t mutatja, szintén max térerőn, így abszolút nem tudom használni a mobilnetem, nem frissülnek a live tile-ok stb, míg EDGE-nél még frissültek.

    De, ez már nem az első baja, korábban írtam, hogy nagyon erősen interferál különböző hangszórókkal. Kétszer volt szervizben ugyanazzal a problémával, egyszer állítólag javítást eszközöltek rajta (finomhangolás, illetve középső keret csere), másodszor mikor visszavittem ugyanazzal a hibával, úgy kaptam vissza a telefont, hogy szerintük nincs hiba. Érdekes...
    Továbbá, múltkor pl. fel szerettek volna hívni, állítólag nekik ki is csöngött párszor, majd foglaltat jelzett, míg az én telefonom abszolút nem csörgött. ÖTSZÖR egymás után. Később megkaptam egyben az SMS-t, hogy volt 5 nem fogadott hívásom. Lol. Pedig nem volt sem repülő üzemmódban a telefon, sem kikapcsolva, lenémítva. Ez eddig sak egyszer fordult elő, de ezt sem tudom már mire vélni. Edddig akárhányszor erősködtem mind a T-Mobile-nál, mind a Nokiánál, hogy cseréljék ki a telefont, mindig csak ""javítani"" voltak hajlandók.
    Szerintetek milyen lehetőségeim vannak? Már nagyon kezd idegesíteni a dolog. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák