Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lumiás

    csendes tag

    válasz zolinko #1347 üzenetére

    Töltsd le a preview for developers alkalmazást a wp áruházból, jelentkezz be rajta a microsoft fiókoddal.
    Viszont ez a 8.1 még nem a végleges. Több wp-s oldalon írják is, hogy csak saját felelősségre telepítse mindenki. Ez egy nem végleges fejlesztői változat. Viszont ha previewel szeded le a frissítést, akkor a previewen keresztül fog csak frissülni, jönni hozzá +funkciók, javítások (mert ugye ez csak egy teszt rendszer, aminél te vagy a tesztelő). De csak akkor ha a preview aktiválva van. Végül egyszer csak a previewen keresztül megkapod a végleges eredeti wp8.1-et. Akkor mielőtt kiadják a végleges változatot. Valamikor július vége, augusztus eleje környékén ha jól tudom.
    Ha leszedted érdemes utána csinálni egy gyári beállítások visszaállítását a menü- beállítások- névjegy menün belül. (Rendszerfrissítés esetén szerintem nem árt csinálni egyet az esetleges anomáliák elkerülése miatt).
    Ha gond lenne a rendszerrel akkor, javaslom, hogy telepítsd újra a szoftvert a Nokia Software Recovery Tool segítségével.

    [link]

    De ezzel a Nokiás programmal csak a Wp8-at tudod rátenni, mert ugye a 8.1 hivatalosan még nem jött ki. Ez az alkalmazás mindig a végleges legutóbbi hivatalosan kiadott változatot telepíti. A Nokia Software Recovery Tool alkalmazás csak Windows 7 és Windows 8 op. rendszeren telepíthető és futtatható, Win XP/Win Vista op. rendszeren nem telepíthető.
    A nem hivatalos 8.1 telepítése után elméletileg ugrik a gyári gari. De ez csak abban az esetben, ha a hivatalos 8.1 megjelenése előtt telepíted a rendszert, és ha ez idő alatt valami baja lesz a telefonodnak, akkor mondhatják azt a szervizben. Bocsi, nem csináljuk meg gariba. Mert nem a végleges rendszer van rajta és lehet a telefonnak azért lett baja (persze ha nem hardveres gond, viszont a szoftver egy anomália vagy rendszerhiba esetén tönkreteheti a hardvert. De erre kicsi az esély, de előfordulhat). De ez függ a szerelők jóindulatán is.
    (Egy tanács. Ha sokáig telepít véletlenül se kapcsold ki a telefont. Az akkud legyen teljesen feltöltve, vagy töltőre téve telepítsd a rendszerfrissítést. Voltak akik kikapcsolták a telefon és ezzel tönkre is vágták.)
    De mivel a te telefonod is ázsiai ezért biztosan nincs rajta eredeti Nokia gyári garancia. Csak bolti 12 hónapos. Jobb esetbe bolti 24-es (az üzletvezetőtől függ, de nem jellemző). De ha van is gyári garid, az tudtommal csak az adott földrészre, országra érvényes.
    A nokia lumia 1520-as ha jól tudom a wp 8.1 hivatalos megjelenése után 2017-ig támogatva lesz (a támogatási időt többnyire minden nagyobb frissítés után kitolják). Mivel eléggé erős vas van benne, ezért remélhetőleg állják is a szavukat.
    Remélem tudtam segíteni.
    Van pár értelmesebb wp-s oldal ami ugyan nem frissül sűrűn de vannak rajta hasznos infók.
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Nokia Lumia 1520, Acer Iconia B1 & Sony Vaio Fit 15E

Új hozzászólás Aktív témák