Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomy Yayo

    senior tag

    válasz sszemtelen #6367 üzenetére

    Nekem szept. 7-én járt le, volt még 7000Ft körül. Hú, gyerekek, mit szenvedtem, mire elköltöttem :DDD Mikor találtam valamit, ami megérte volna a pénzt, akkor nyomtam egy try-t azért előtte, de általában a keresés feldobott egy azonos feladatot végző ingyenes appokat is, és hiába találtam valami értelmes fizetőset, ha try alapján semmivel sem jobb, mint az ingyenes. A végén kénytelen voltam játékokra is költeni, mert bent ragadt volna. Viszont most évekre elég készletem van :)

    Amit én is teljes szívvel tudok ajánlani:

    Series Fan (legjobb sorozat-követő app szvsz, ráadásul magyar kézből, bőven megéri az árát)

    ProShot (1020 tulajoknak még az átlagosnál is jobban ajánlott, mondhatni kötelező)

    Moliplayer (tudom, már volt, de ez van, nincs jobb/sokoldalúbb lejátszó WP-re, de cáfoljatok, ha tudtok valami jobbat)

    Nextgen reader (legjobb RSS-olvasó szvsz, plusz ha minden igaz, mostmár crossplatform is, tehát megveszi az ember WP-re, aztán asztali win8-on is megvan, nem kell újra megvenni, igaz, még nem próbáltam a desktopot)

    Architect Sketchpad (meglepően jól használható tervezőprogram, elég részletes leírással, hogy aki életében nem használt hasonlót, az is meg tudja tervezni akár a leendő házát vele)

    Cocktail Flow (gyönyörű a csempéje, meg az egész app, és aki szeret koktélozgatni, az ne is menjen tovább)

    Sokan ajánlgattak mindenféle fitness trackereket, de nekem annyit nem értek meg, meg elég sok ingyenest láttam, ha majd szükségem lenne rá, de egy próbát megér.

    Játékok közül jók: Dark Knight Rises (én akcióban vettem, de van olyan minőségi, hogy 1600-ért is megérje, főleg, ha nagyon el kéne költeni az utalványt), Mass Effect Infiltrator (u.az a helyzet), Rayman Jungle Run és Fiesta Run (de vigyázat, aki maxra akarja őket kitolni, az előtte védje a telefont falhozvágás ellen :) ), Manuganu 1-2

    Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

Új hozzászólás Aktív témák