Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz stewe780 #13814 üzenetére

    Ezzel kapcsolatban idéznék a pár héttel ezelőtti The Big Bang Theory részből Sheldon-tól (szabad fordításban, mert angolul néztem):
    Az új gépemen Windows 7 operációs rendszer fut. Sokkal felhasználóbarátabb, mint a Vista. [rövid hatásszünet] Nem szeretem. :(
    :C

    Amúgy én is azért kezdtem foglalkozni ezzel a ROM főzéssel, mert azon túl, hogy órának használtam, SMS-t írtam, és telefonáltam, már én sem használtam semmi másra. Ja de, egyszer megnéztem neten a neptunos órarendem az aulás wifivel, hogy hova kell mennem. :DDD

    (#13808)
    Szarrá moddolva? Lehet. Pedig néhány dolgot direkt kihagytam belőle, amit teljesen feleslegesnek ítéltem. Nekem egyelőre tetszik. A saját telefonomon V31-ről reset nélkül update-elt V40 van. Most egy ismerősömnek vettem tök ugyan ilyen készüléket, és az övét flashelgettem ida-oda. Azon most a linkelt verzió fut, auto installerrel feldobtam rá a programgyűjteményem (ami az enyémen is van), és beállítgattam a menüt, ahogy magamnak is szoktam. És most így egymás mellé téve elég nagy a különbség. A moddolt készülék (egyelőre) sokkal fürgébb, és egyértelműen látványosabb az animált menü. (Az enyémen le is van tiltva a gyári animálás, mert túl lassú volt.) Ha lesz időm és kedvem, tuti újra flashelem a sajátomat is.

    Illetve szerintem feelinges még a boot-text is (a kézfogás animáció helyett), azt sem integráltam a firmware-be, de erre a telóra felraktam már azt is.
    Szóval meg lehet vele színesíteni a telefont, ha már megunta valaki.

    (#13807) - Onnan elindulva, és külföldi oldalakon tovább olvasva 1 nap alatt meg lehet tanulni mindent, ami egy saját rom összeválogatásához kell.

    (#13801) - Úgy fogalmaznék, hogy én most legóztam.
    Valaki csinált már korábban egy új menüanimálást, és valakik elkészítették már a főképernyő stílusokat is, én ezt most csak integráltam a ROM-ba.
    A nyelvi fileokat kézzel törölgettem ki, és kézzel szerkesztettem át az ini filet, amiben nyilvántartja a nyelveket, de az sem nagy kúnszt.
    A görgetéshez szintén egy apró fileban irkáltam át pár számot, de más fórumozók tapasztalati értékei alapján.
    A cache trükközés is csak pár szám átirkálása, de szintén egy fórumon olvastam, melyik fileban kell kutakodni.
    A kamera modhoz készre szerkesztett filet másoltam be.
    Az indításkor és kikapcsoláskor látható képeket is neten találtam, készen.

    Szóval kreatív alkotómunka is van benne, hogy a neten fellelhető temérdek modból melyiket integrálod, de programozni nem kell egy ilyen pakkhoz semmit.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák