- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveL
aktív tag
Semmi extra, egy sima Revoltec ventire cseréltem, ami nem egy különlegesen halkított ventilátor, de a fordulatszámcsökkenés miatt mégis sokkal jobb lett az eredmény. Halknak még így sem nevezném a kütyüt. És mint írtam, nem is kellett semmit átalakítanom a beszereléséhez az NSA320-ban.
-
SteveL
aktív tag
Nekem bejött a ventilátorcsere. Az korábban általános 2700-as fordulat helyett 1700 a fordulat most, és így sokkal halkabb is az eszköz.
-
Darkrage
csendes tag
Ventillátor csere csak annyi, hogy ki kell venni a hátsó 4 csavart meg a tüskét lehúzni az alaplapról(meg 4 csavar ami a ventit fogja) szóval ha valaki ésszel csinálja nem ugrik a gari esetleg ha utána fúrja faragja. Mert simán 1 csavarhúzóval cserélhető. Inkább a mérete a problémás mivel nagy halk ventit nem lehet a helyére tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest