Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tonyk

    veterán

    válasz 80-évespapa #10753 üzenetére

    1. Én nem tudom hogyan regisztráltál a no-ip-n a nas felületéről bármit is, mert én ilyen opciót nem látok. De legyen úgy.
    2. Még egyszer mondom, a No-ip nem ad ip címet! (Ő kapni szeret. Ilyen fajta ;) ). Max azt tudom elképzelni, hogy az épp aktuális ip-d láttad, és ezt kevered vele.
    3. NAS-t nem kell telepíteni a számítógépen. Soha nem is kellett, és nem is fog kelleni. Az meg, hogy win7 vagy linux, vagy görbebögre az huszadrangú.

    4. Amennyiben a táblázatod a routered static dhcp táblázatát mutatja, úgy az a legjobb, ha minden eszközöd szerepel benne, azaz minden eszköz fix ip-t kap. Azaz így jó ahogy van. Bár nem értem minek x-elgetted ki az ip részt. Azok ugyanis privát tartományú címek, senki nem tud vele kezdeni semmit, mert kb. minden második embernek u.e a címek vannak otthon.
    5. Application and gamig táblád alapján , te kívülről a kapcsolatot a 51341-es porton várod, amit a belső hálózatod egy gépere dobsz át, mégpedig annak a 8443-as portra. Mivel itt is kiikszelted az ip-t nem lehet tudni hova megy a csomag pontosan. De itt a nas ip-címének kéne lenni.
    6. 8443-as port a nason hozzá van bármihez is rendelve????????? Azaz használja bármilyen szolgáltatás? Ha igen mi az? Ha ezen a porton nem figyel semmi a nason, próbálkozhatsz a világ végig, akkor sem fog semmi válaszolni az adott porton.

    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Új hozzászólás Aktív témák