- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Mert ez egy linuxos útvonal. Miért is látnád windows alatt. Ráadásul az a nason van.
Úgy értem hogy nem tudom kezelni, nem érem el windows alól.
Itt lesz egy olyan, hogy video.
Nincs olyan hogy video.
Írás és olvasás.
Azaz a fentiek alapján te az N meghajtónak a \\nasneve\nfs\ megosztásban (ami ugye a /i-data/mdx/nfs/ -ben található) lévő Mede8er mappát csatoltad?
Erre látod nem tudom a választ már. Azt sem értem hogy miért nem csak Zyxel, vagy csak Mede8er mappám van NFS-ként megosztva.
Elég régen használtam már windows-t erre, így lehet hogy tévedek, de én úgy emléxem, hogy a win nem látja az nfs megosztásokat (alapból legalábbis biztosan nem). Így azt sem tudom, hogy csatoltad egyáltalán meghajtóként. Még linux alá is telepíteni kell, hogy nfs képes legyen.
Hát ha ezt jól értem akkor arra vagy kíváncsi hogy hogyan csinálok NFS megosztást úgy hogy ez látszódjon a csatolt meghajtó megosztott mappái között? (Tuti megint én fogok beégni, de legyen!)
A NAS menüjében hozzáadok egy új NFS megosztást.Az 1250-es karakterkódolás bejött, de nem tudom hogyan mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GTA VI
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest