- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
madstunt #199 üzenetére
nem tudom minek kell okoskodnod. van normális kompakt digi gépem dslr-em is. képzeld beltéren (amire a kis teljesítményű vakukat használod) 1-4 méter kb semmi különbség ... lehet inkább magadnak kéne kipróbálnod a 2t és meglepődnél (engem meglepett). "normális vaku" alatt meg nem tudom mit gondolsz, gondolom komolyabb gépekre rakható kiegészítő (külső akksis vaku), mert nyílván te sem azt nevezed "komoly"-nak ami ebben a telefonban van ami a tesztben szerepel.
okoskodni meg :
Vakukról ...
Maga a gáz pedig amiről a nevét kapta maga a technológia mint "xenon vaku"...
-
madstunt
addikt
válasz
r3v0Lut10n #197 üzenetére
hátha neked ugyanazt a teljesítményt tudja a ledes villantód mint egy normális xenon vaku akkor bravó
-
r3v0Lut10n
senior tag
okoskodik mindenki mikor lefogadom életében nem volt egyik sem a kezében
2.1-el volt (10-15 futó program esetén) hogy előfordult döccenés (nem mp-ekben mérendő ...). 2.2 óta desire-ön nincs semmi. a többésge droidos telóknak amúgy akkor "döccen" meg mikor alap feladatkezelő zár valamit, vagy éppen frissít. semmi köze a telóhoz hogy te éppen akkor használod-e az ui-t teljesen véletlenül vagy épp soha nem találkozol vele
-
r3v0Lut10n
senior tag
hát ... 720p 2.2 froyo óta van (több készülékben). a galéria ... letölthető alkalmazá.xenon vaku ... ledes jobban bejön (kevesebbet is harap akksiból). egyedül az omap előny a 8M pixel-t meg ne erőltessük már, picsányi optikán halál mind1 h 3-5-7-11 .... mpixeles képet csinálsz
arra a feladatra hogy profi képeket csináljon az ember ott a dslr, minden másra viszont a többi tesztben említett is megfelel. fátyolos képek témaköre ... desire külső optika védője polár szűrős, egy alapos tisztítás sokaknak segített (akinek egyáltalán volt vele gondja). divx lejátszáson mindenki lovagol. egyszerű a megoldás (minden androidos készülékre) rockplayer. visz mindent, a reklámmentes verzió 10$ (paypal, nem kell fizetős market), aki ennyit nem bír áldozni 150k-s készülékárak mellett ... vessen magára
a cikk meg elég marketingszagú, de egyéni vélemény
-
picur220
veterán
Pl támogassa a teloit rendesen, spicára 2.2, meg ilyenek, és ne azt akarja, hogy vegyél másikat. Meg pl ez az első telom, ami dobálja az itthoni wifimet... Arról, hogy samsung, tudjuk, hogy rosszabb a minősége, mint egy htcnek vagy motorolának. Nem tudja olyan jól, amit tud.
Ez az xt720 szíven ütött, nekem ilyen kell...Jobban kéne most, mint egy desire v SGS.
-
madstunt
addikt
Hoppá!
Van valami dokkoló amivel a backflip óra funkcióját nyújtja:
[link]Unique docking station: Enjoy movies by setting the phone on the docking station designed exclusively for the Motorola MOTOROI, or use the phone as table clock or digital frame
-
rizso
addikt
Viszont nem szabad csak pár tesztképre hagyatkozni! Nézd meg pl. a wave mobilarénás tesztjében lévő képeket, meg mondjuk azokat, amiket a fórumba feltöltünk!
Sokszor ég és föld...
-
joey04
titán
nekem az vele a bajom, hogy hw fronton toronymagasan vezet, de sw fronton annyira nem az én világom, hogy az hihetetlen. legyen az mezei mobil, android vagy wm. olyan távol áll tőlem minden sw megoldásuk, hogy az hihetetlen. sugárzik belőle, hogy korea. ami nem baj, ha valakinek ez tetszik, de nekem nem jön be.
tehát nem a megbízhatatlanságra vagy egyébre gondoltam, hanem azokra a dolgokra amiktől egy samsung samsung lesz. -
Qwabaw
csendes tag
hmmm, ez a teló most megfogott, Vivazzal szenvedek már egy ideje és androidra szeretnék váltani, és ez most, elgondolkodtat, 120k, még azt mondom bele is fér, és 8megapixel és még xenon vaku is, mondjuk a képek nem győztek meg... nah de hátha robban addig a többi gyártó is vmi egyedivel...
-
joey04
titán
Háááát. Nekem pont az a bajom Desire-vel, hogy azért néha meg-meg döccen egy iphonehoz képest... a galaxy s-nél valóban iphone sebességet kapok...
kár, pedig külsőre ez a készülék jött be a legjobban, de akkor marad a dézi, i4, galaxy s a kalapban... az lenne a tökéletes, ha xt720 házban, galaxy s kijelzővel, sense ui-val, és iphone sebességgel lehetne kérni egy telefont... -
peti_s
addikt
Nagyon tetszik.
És hiába, a Motorola minőséget gyárt.
Ezért veszek csak azt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Sajnálom, hogy kifogtál egy rossz darabot... a 72 órás csere szabályai alapján (49/2003-as trv) az első nap nem számít bele, a hétvége sem számít bele. Tehát amit szerdán veszel, az még hétfőn cserélhető.
Viszont az üzlet nem köteles cserélni, ha nem ért egyet a hibával, hanem ilyenkor elküldheti bevizsgálásra (max 30 nap), aminek az eredményétől függően cserél, vagy sem.
-
AXisBOLD
addikt
penge darab, már hiányzott a motorola a kínálatból.
remélem alsóbb szegmensben is elkezdik ezt a vonalat, mert a dizájn is nagyon el van találva.
a videó tesztért külön köszönet, nagyon jó lett.
-
törölt tag
hát nézd. sok telefon másfélszeresébe kerül itthon gyártói garanciával. azért az nem mindegy szerintem. bár persze aki tényleg hosszútávra vesz telefont, annak biztosan sokat ér a garancia, én általában egy évnél tovább nem szoktam egy telefont használni, de inkább kevesebb ideig.
szolgáltatónál venni pedig számomra nem pálya, mivel nem tudnék rendesen használni egy kártyafüggő telefont, és nem akarom 1-2 évig a kötbért sem fizetni rá feleslegesen. -
törölt tag
én is szívesebben veszek rendes garanicával telefont, de itthon egyszerűen nem éri meg a dolog. kivéve az ilyen alsó kategóriás cuccokért.
bár pont az utóbbi néhány telefonom közt vlt pár bolti garanciális, de szerencsére nem volt vele semmi gondom. csak eladni nehezebb, mert itthon minden a garancia. -
törölt tag
ha csak bolti garancia van a telefonra, akkor gyaníthatóan nem itthoni forgalomba szánt készülékről van szó, hanem valami szürkeimportról. ebben az esetben pedig nem az lesz érdekes számodra, hogy itthon hogyan jön rá a 2.2 frissítés, hanem az, hogy abban az országban, ahova szánták eredetileg, oda mikor jön.
-
tzsolesz
nagyúr
Hmm, azé ez már egy nagyon jó, és minőségi androidos teló. Sőt eddig amiket láttam ez a legdizájnosabb, és időtállóbb.
Elég maradandó készülék az már biztos. Ha nem lenne most Omnia 2-őm, simán megvenném.
Az N73-asamat most adtam el 16K-ért, bár én 96K-ért vettem lassan 4 éve. Van itthon egy MPX200. Még az is lehet hogy eladom az Omnia 2-őt, és veszek egy ilyet. androidom még úgy sem volt. Szimbiánt már unom, windows-nak meg jó lesz az MPX. -
PH-User
addikt
A kamerája valóban zajos képeket készít, de ettől eltekintve szívesen használnám a W810i utódjaként.
-
rebeL1899
csendes tag
Engem ez az egész telefon úgy ahogyan van nagyon megfogott. Formavilágilag egy olyan újítás ami szerintem a vevők 80-90% ának nagyon bejön. Ez a hátlap, és a sokat említett "dudor" ááá isteni
-
wAfu
tag
qwerty hozzá és musthave kategória
-
rolkaDb
aktív tag
"repertoár része egy FM-rádió, amely füles nélkül is beapcsolható, de a készülék figyelmeztet, hogy a job minőség érdekáben használjunk headsetet."
Jó kis telefon. Csak 120k-t nem adnék érte.
-
rainmen
aktív tag
Végre megint lesz Moto a kínálatban! Kissé "deja vu" érzésem van, remélem ezzel is robbant akkorát, mint anno a V3-mal.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Miért, a Voda845 topik miért pörög? Szakadj le a témáról, szerintem végleg. Nem kell mindenhol azzal trollkodni, hogy a te kedvenc Samsungod szerinted mindennél jobb, mi pedig direkt lehúztuk, mert egyrészt nem igaz, másrészt szánalmas. És nem szólok többet, ott lóg a ban a fejed felett.
-
Maegoss
tag
Ha Te mondod akkor elhiszem, hogy ez nem az alap androidos képnézegető. Az viszont 100%, hogy a Galaxy S-ben is ugyanez a képnézegető van.
Egyébként sikerült találni valami progit, amivel információt lehet kinyerni a hardverről? Kezdek összezavarodni, mivel máshol lassabb prociról, meg kevesebb RAM-ról viszont 8 GB ROM-ról irnak...
-
Probber
őstag
Tud ez a Motorola, nem egyszerű készüléket pakolt össze, ráadásul ez az asszimetrikus markáns külső nekem kifejezetten tetszik.
-
-
Maegoss
tag
Azért a Motorola féle Phone Portal jóval többet tud a memóriakártyán való turkálásnál. Gyakorlatilag szükségtelenné teszi a szinkronizációs PC szoftver használatát, amivel általában gondok szoktak lenni (emlékezzünk csak az N97-es Ovi Suite mizériára, vagy mondjuk a Galaxy S-hez járó Kies szoftver problémáira).
Viszont egy kicst elfogultnak érzem a cikket, pozitiv értelemben. Jónéhány szolgáltatás amit exkluziv extrának emeltek ki, más telefonokban is megtalálható. A DLNA-t például a Wave és a Galaxy S is támogatja, a képnézegető pedig szerintem a gyári 2.1-es androidos verzió, ami például a Galaxy S-ben is megtalálható.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
bigmasterg #141 üzenetére
Nem, ebben van DLNA és ez a wifis sync is. Ráadásul full egyszerű az egész.
-
kaller1
veterán
válasz
bigmasterg #141 üzenetére
Azért a példádban felhozott dolgok koránt sem annyira elterjedtek, mint a szimpla wifi...
-
bigmasterg
addikt
A videó végén a "más gyártó, miért nem csinál hasonló dolgokat" egy picit sántít, mivel a samsung i8910-emben van dlna, és így a laptop-al össze lehet kapcsolni wifin. Sőt a samsung tv-vel is össze tudtam, így rögön a tv-n lehetett a telefonnal felvett videót nézni.
szerk.: ennél lehet állítani rendes 8mpix-et és wide 6-ot is.
-
kristof83
aktív tag
Egyről beszélünk.
A márkatársakhoz képest kérdeztem hogy jobb vagy roszabb-e?
Okostelefon nekem nem nagyon kell mert napközbe nincs időm nyomogatni, munkába meg este amit akarok megnézek laptopon. Bár egy hasonló minőségű okostelefon azért jó lenne a piacon.
Most a 3éves constellation-ömet upgradelem erre ami ennél sokkal kevesebbet tud papíron úgyhogy nekem lesz benne újdonság. Szóval a régi megy beszámításra, és mivel ez már használt az ára olyan 50-60 százaléka lesz az új árának. Persze erről még most alkudozunk
Új árát nem adnám meg érte, az előzőt is használtan vettem, így viszonylag kicsi az amortizációs értéke...
Bocs ha most írok erről teszt előtt csak kiváncsi voltam. Majd legfeljebb még beszélünk a telóról ha már kinn a teszt és él a fórumja. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
LurkerSheik #136 üzenetére
Napfényben szar, ez TFT. A betekintési szög nem gáz, olyan 120 fokos.
-
len0423
csendes tag
Kijelző olvashatóságáról annyit, hogy oké, ne csak pont szemből legyen jó, meg pl. ha haveroknak mutogatsz 1-2 nyaraláson készült képet, akkor fejeket összedugva 3 ember még simán lássa, de pl 180 fokos betekinthetőség kifejezetten idegesít, nem szeretem ha pl. unalmas előadáson a mellettemülők simán lesasolják, hogy kivel miről SMS-ezek...
-
Feltűnt hogy a kijelző olvashatóságáráról. (pl napfényben) nem nagyon írtatok. nincs amoled meg retinabizbasz persze,
de még sötétben ~45fokból nézve is már enyhén kiábrándító, a képeket elnézve!Egyébként jó lenne már alapnak minimum egy led villanó a felső kategóriában (ha szorosan nem is a képek készítéséhez)
Jó hasznát lehet venni ám ha lehet használni külön lámpásként.
K750 óta nekem különösen hiányzik -
kristof83
aktív tag
Nagyon jó telefon, ráfért már a Motorola-ra egy kis siker.
A HDMI még nekem inkább csak reklámfogásnak tűnik mint ténylegesen hasznos dolognak. Akkor lenne az igazi ha TV-re dugva HD film is lejátszahtó lenne a telefonról. Persze kell valami újdonságnak lennie 1-2év múlva is.
Az aura óta kezdek megint bízni a cégben.Amúgy Bog milyen a hétvégi flipes tesztalanyotok?
Most délelőtt alkudoztam rá az xxl-es srácoknál, ha nem vittétek volna el az orrom elől akkor ma megvettem volna. Így marad a hétfő, addig remélem az áron is tudok finomítani...
Remélem pozitív lesz a teszt meg a saját tapasztalatom is a készülékről, mert pár évig szeretném használni. -
len0423
csendes tag
Nem értem azokat az embereket akik itt -elnézést a kifejezésért- "dobálják a sz@rt" szegény telefonra és Motorolára. Én például Galaxy S-t nem vennék semmi pénzért, egy borzalmas műanyagházban az egyik legcsúnyább és legnyilvánvalóbb Iphone koppintás menürendszerrel, gagyi design-nal ellátott tucat Samsung. HTC Desire-t nállam szintén a design rontja el, nem értem, hogy a gyönyörű HD2, Hero, Legend után miért pont a zászlóhajósukat kellett annyire elrondítani...
Ami tetszik ezen a telón pont az, ami általában a Motorolákon tetszeni szokott: jól összerakott, prémium anyagokból készült egyedi ház, korrekt tudással reális áron.Egyelőre még gondolkodom ez legyen-e a következő telóm, jó lenne ha mihamarabb lenne ilyen megjelenés előtti írás a Milestone2-ról, hogy tényleg annyival erősebb-e a vas, mert például azzal, hogy az előlap már teljesen elfedi a hátlapot szerintem elvesztette azt az ütős megjelenését, ami a sima Milestone-banúgy tetszett, meg szerintem a régi Milestone színválasztékban is jobb is.
További kételyeim:
-a hivatalos magyar megjelenésre akkor már elkészül-e az az upgrade, amin a proci már tényleg 720Mhz-n pörög?
-megoldják-e, hogy tényleg 8 MP-n, 4:3 arányban lehessen vele fotózni?
-bekerül-e szolgáltatói (Vodafone) kínálatba? Én jöbban örülök, ha ott belövik nekem a beállításokat, nem nekem kell vele vacakolni, 2 + 1/2 éve vettem utoljára független telót, megfogadtam, hogy többé nem, se a szervíz nem volt kielégítő (2 hónap után javítatlanul adták vissza és nem cserélték / egyébként LG volt) + nem voltak megfelelőek a beállítások, így pl. WAP-re menni vagy alkalmazást letölteni nem tudtam rá...
-lesznek-e hozzá fasza kiegészítők, mert formája miatt pl. más készülékre tervezett igényes bőrtok nem menne rá... -
Integra
titán
látom sokan bemelegedtek erre az újgzadag-burzsuj design-ra...
fényes felület, érintőgombok, kék led, nedves máris a bugyogó.. -
turorudi94
tag
Minden rendben van a készülékkel,látszik,hogy most igyekeztek,a kamera az tényleg most használlható,kb innov8 szinten van,csak este még jobb,hdmi-t nemhasználltam,mert belassult tőle rendesen,az érintője jobb mint az iphoné.Csak azért nemkell mert programhiényban szenved.
ps:a cower flow sokkal jobbra sikeredett,mint a ipodé
az akkuja 2napig bírta.
Nyugodtan tudom ajánnlani,de még nincs sok alkamazás még hozzá. -
Baromi egyszerű és gyors
Nem erős szleng ez kicsit? -
House M.D
tag
Ez kell nekünk
-
rudymester
senior tag
Nagyon jó telefon, a Motorola csendben összekapja magát és bár komoly részesedést nem szereznek ezzel a pár telefonnal, de jó alapozás a későbbiekhez. Ki tudja, pár év múlva ismét nagy név lesz és visszaszerzi régi hírét.
Őszinte leszek: teljesen beleszerettem ebbe a külsőbe és a tudása is megfogott. Igazi szexi kis dög...
-
phaet0n
tag
99% rajság, 100% szépség!
-
eclipse006
őstag
Ez a telefon, nem is tudok rá mit írni annyira jó lett. Nekem a képek is tetszenek,mégha kicsit zajos is.A sebessége nagyon durva. Remélem jó árban lesz,mert ha igen, elkezdek rá gyűjteni
-
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #121 üzenetére
A Part Nero-nak szinte mindegy melyik telót adja el nekem. Minimális 2-3k haszonkulccsal dolgoznak, viszont baromi sokat adnak el. Tök mindegy neki hogy az XT720, Wave, vagy Galaxy S-t veszem...Ő nem ajánlotta a XT720-at, viszont a Wave-et dícsérte, ami tényleg jó is. Őszig azért még sok a kérdőjel, amikor is beindul az alkalmazások áradata. Sokan megelőlegezték a bizalmat a Bada OS iránt...
Szóval nem fűződött érdeke ahhoz, hogy a Wave-et vegyem. Sok telót látott és nyomkodott már, és még nem mondott hülyeséget. Legalább is nekem nem. A Galaxy S-t én ejtettem ki, mert baromi nagy, és nincs villantó, a másik kettő közül viszont a Wave-et ajánlotta egyértelműen. Akkor mentünk bele a részletekbe, hogy miért gázos a Motorola... -
Sene
csendes tag
1 GHz-es proci ajánlott az Android 3.0-hoz. Gondolom ezért írták páran, hogy a hardver lehetne erősebb is.
-
Napfénysüti
nagyúr
Acert nem is vennék. Elég benézni az S200 topikba. Asszem 1 tulajt találtunk akinek nem volt szervizben a gépe és mivel hivatalosan itthon nem forgalmazzák így a javításra is sokat kell várni. De komoly hogy a Motorola is ilyen? Mert ha igen az elkeserítő lenne, akkor asszem elfelejteném őket is. Bízom benne hogy komolyabbak.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #117 üzenetére
Na ja...a Part Nero tulajával pont erről beszélgettünk mennyire "jó" a Motorola.
Kb. az a szint mint az Acer. Baromi szar a support itt nálunk. Akadozik a telók javítása, ő személy szerint egyik gyártót sem javasolja, mert aki kifogja a rosszat annak hosszadalmas lesz míg javítva/cserélve lesz.
Bár az XT720 nekem is bejön, pont az említett probléma miatt eszem ágában se volt megvenni. -
törölt tag
eddig egy motorolám volt a timeport kb 15 év üzemelés után
lehet hogy lesz egy másik is?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez durván jó készüléknek ígérkezik. A Motorola rettentően belehúzott, kezdenek számomra egyre szimpatikusabbá válni. Még a végén a következő készülékem egy Androidos Moto lesz.
-
FRENK1988
veterán
Na ez az egyik teszt amire vártam Köszönöm
1-2 éjszakai kép hiányzik számomra -
madstunt
addikt
tudom, moto-s weboldalon vagyok hírhangya mikor ráérek
én igazából a meggyilkolt backflipet sajnálomolyan szinten van túlárazva ilyet csak az SE lő...
(jó a dologhoz hozzátartozik nekem rendkívül tetszik a backflip)
gyoref1 fotós mobilnál elég nagy blama lenne ha nemlenne. itt a videó végén fotóznak vele: [link]
-
m@xsys
senior tag
válasz
turorudi94 #109 üzenetére
Hát ez nagyon gyorsan ment
A Nokia nagyon felejtős, én ki sem próbálom már egyik telefonjukat sem -
pdatech
csendes tag
Ahogy karácsonykor a milestone esetében, úgy az új Milestone-t is relatív nagy volumenben árulja az eXpansys EU-szerte július 14 óta.
Az első 1000 db-s adagnak lassan vége. Az ár Desire alatt 20-30 eur-ral: LINKAz alapcsomagban van hdmi kábel, a navi az Motonav, de Trial!!
Az Exchange szinkronizáció nekem továbbra is gyengébb, mint a Desire-ben, de aki ilyet nem használ, annak teljesen jó ez is. A Flash az a Froyo 2.2-től lesz alap, állítólag szeptemberben már az XT720-ra is elérhető lesz.
Egyre nagyobb a kínálat a high-end Androidos erőgép-vonalon, nálam a Desire továbbra is vezet méretben és tudásban, főleg most a 2.2es Androiddal, de árban az XT720 jobb, műszakilag többet is tud, de az első Milestone-nal nekem több gondom is volt (kijelzőcserés lett, kopik a festék stb.). Azért nem rossz, de aki árban keres jobbat, annak nagyobb bomba lesz majd az Acer stream, amit a GSMArena tegnap tesztelt és egész jó véleménye volt róla: Stream ár
A stream most még drágább pár EUR-ral, de az Acer hajlamosabb az árejtésre, ha nem megy a sorozat. Eu-relációban mosta a Galaxy S - Desire - XT720 - Stream sorrendre számítanak a volumen.kereskedők. Ám a gond ott van, hogy Desire gyakorlatilag nincs, vagy alig akad.
-
plus44
veterán
Ennyi, ezt így kell csinálni. Motorola
(egyedül a dizájn nem tetszik, de van/lesz még ezer másik ilyen telefon
)
-
Gengi
senior tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az összes forrás 720-as prociról és 512/512 RAM/ROM párosról ír, kivéve az általatok linkelt
GSMarena, Engadget, PhoneArena... etc. Valaki gyorsan modjon egy sysinfo progit és máris rántom le a marketről, vagy ha someone tudja, hogy az SDK-ból hogy lehet kimatekozni, az sem gond.
HardSanyee meglátása engem sokkal jobban aggaszt, ez nem igazi 8MP. Ezzel kapcsolatban megy levél a Motorolának.
Képminőség, többeknek. Nézegettem innen, onnan, mellétettük a Galaxy S képeit, nem éreztem annyira gáznak, szerintem csak túl zajos. A többek által megszólt homály csak pár képen van, mondjuk ott sem kéne lennie. Ráadásul a Kálvin tér szöveg elolvasható az utcatáblán, nem tudom, hogy ez mennyi cuccal lenne így... az androidos mezőnyben ez a teljesítmény nem olyan szörnyű, sőt.
-
zeg
őstag
Bluetooth billzettel és egy dvi-os monitorral egész jó nettopot lehet összedobni vele, kábelrengeteg nélkül, de önmagában akár 2 napos használhatósággal. Tetszik ez a teló
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #101 üzenetére
és még lencsevédő sincs. tiszta szar mi?
-
LEFTHORSE1
őstag
Ennyi sok pozitìv hsz utàn kissé félénken de leìrom a sajåt szemèlyes vélemènyemet erröl a telòròl, az èn kezemben ez a telò egy rèmàlom lenne, oriàsi a mérete, a hosszùsàg ès a szélessége pont egy centivel kellene sovånyabb legyen ugyanekkora képàtlò mellet , a kamera rossz kèpeket produkàl ès fölösleges èrintögombok vannak a kijelzö mellett, és ezzel ennyi, ìgy a tesztböl ìtélve
-
Fossza
tag
Nekem is nagyon bejön ez a telefon, de most akkor tényleg tisztázni kéne, hogy 550 MHz vagy 720 MHz, 256MB vagy 512MB lesz itthon?
-
Gengi
senior tag
válasz
idegbeteg18 #96 üzenetére
Ha abból indulok ki ,hogy ez is húzható lesz mint a milestone. Jó kis vétel lehet, de még várni is kell egy kicsit erre a csodára. A készüléket még csak nyugat európában mutatták be is
...
Egyébként a fotók meg nem olyan szarok most szedegettem le más készülék fotóit nem weboldalról néztem ,mert úgy nem sokat mutat. Viszont tetszik ,hogy belengi a monitorom
.
-
Gengi
senior tag
válasz
idegbeteg18 #92 üzenetére
Ezzel az oldallal valami nem stimmel. De azóta lett egy kis Upgrade
[link] -
TokLac
senior tag
Üdv!
Rég olvastam ilyen jó tesztet! Köszi! A Motorola felébredt! Ez a dizájn nagyon tuti! És az egész egyedi, különleges! -
HardRic
addikt
A kijelzőről nem sok szó volt. (Méret, minőség 9 pont). De hogy most Milyenek a színei, milyen a betekintési szög, milyen a feketéje...
Amúgy a képeken úgy látom mintha mélyen lenne a kijelző, az üveg/plexi alatt 1-2 mm-rel. Ezt nem csipázom, egyébként az egész telefon tetszik, kivéve a szimmetriát tökéletesen hazavagó dudormicsoda nem szép. -
hans87
tag
Elképesztően jól néz ki, tudása jó és Motorola.
Na, ez az a kombó, amitől megörülök. Ehhez még hozzájön - a tesztben is kiemelt - apró dolgok, melyek hasznosak és ötletesek. Baromira tetszik. Sőt! -
eos30d
aktív tag
Ez a telefon úgy néz ki mint egy ezer éves blaupunkt autós GPS
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
turorudi94 #86 üzenetére
Ez most komoly?!
-
turorudi94
tag
EGY HETES KÉK NOKIA N8-AT ADNÉK EGY ILYENÉRT!!
-
sztomi89
tag
Eddig HTC Desire vásárlásán gondolkodtam erősen, de ez a Motorola is igen bejövős. Nagy dilemma
Viszont a cikk remek -
Maegoss
tag
A vas nem gyenge, de nem is olyan észveszejtően erős. Konkrétan ugyanaz a proci van benne, mint a Milestone-ban (Texas Instruments OMAP 3430), csak kicsit magasabb órajelen hajtva. Nem rossz proci ez, de azért a Qualcomm féle Snapdragonnál vagy a Samsung féle Hummingbird-nél gyengébb. Ráadásul a pdadb.net szerint ugyanúgy 550 MHz-en megy, mint a Milestone-ban, valamint a pdadb.net szerint csak 256 MB RAM van benne, nem 512. Érdekelne, hogy most akkor melyik adat a valós. Bog, ti honnét vettétek a hardware infót?
Én kicsit úgy érzem, mintha egy billentyüzet nélküli, enyhén felturbózott Milestone lenne az XT720.
Ennek ellenére én is azt gondolom, hogy jó kis masina, de azért - technikailag - nem dönti le a Samsung Galaxy S/HTC Desire (aka Nexus One) párost a trónjáról.
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem határozottan bejön a Motorola új iránya, egyedi dizájnos telefonok, jó hardverrel...ez is tetszik csak a fránya érintőgombokkal nem vagyok kibékülve...
Milestone-t is azért nem vettem, mert kipróbáláskor akarva-akaratlanul rátapicskoltam a 4 kezelőgomb valamelyikére. Még megvárom milyen lesz a Droid2, mert az eddig látott képekből ítélve az már hardveres gombokkal fog rendelkezni(reménykedem benne). -
Solten
őstag
"a Motorola nem csinált speciális, egyedi felhasználói felületet, hanem az alap Android kinézetét használja. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne nyúltak volna bele több pontoon is a szoftverbe."
Es milyen izlesesen tettek ezt...
Szepen osszekapta magat a Moto, baromi sikeres lesz a keszulek szvsz.
-
m@xsys
senior tag
Ez jobb lett, mint amire számítottam. Kellemes csalódás
, de elsőre is nagyon tetszett.
100ezer alatt szívesen látnám a kezdő árát! Most akkor mire spóroljak?!?
Hajrá Moto! -
madstunt
addikt
mocsokjó teló, a többi készülékért meg fáj a szívem
kaller1 tudtommal minden működik HDMI-re kötve
-
Alexios
veterán
Aztarohadt. Eddig Desire-t akartam, illetve gondolkodtam N8-on is, de ebbe első látásra beleszerettem, ez kell nekem
-
Móci
addikt
Nagyon tetszik, remélem jó áron lesz! Isten bizony elgondolkodtam, hogy majd beszerzek egy ilyet. Kell. De nagyon.
-
janes74
senior tag
Akartam valamit írni,közben észrevettem,hpogy kvázi-tag lettem és a mondandóm elfelejtettem
Rövidtávú memóriazavar.
-
hülyegyerek
addikt
_Brutálisan jól néz ki a teló
Ezek szerint akadt nálam egy kihívója a Galaxy S-nek...
Viszont amellett nem tudok elmenni,hogyha egy Nokia,vagy egy SE csinálna ennyire gagyi képeket,akkor mindkét cég le lenne alázva a vérbe miatta.
Itt meg csak annyi van írva,hogy "rendben vannak a képek,kicsit nagy a zajszűrés...".
Hát szerintem meg egyszerűen pocsékok a képek,olyanok mintha vga képek lennének egymás mellé ollózva,a videóról már nem is beszélve.
Szóval kicsit zavaró ez a részrehajlás.
A teló többi része amúgy nagyon rendben van. -
Rickenstein
senior tag
KELL!
Sokkal jobban néz ki mint az a barna színű HTC Desire. A hasonló képességű HTC Desire HD valsz. iszonyat horribilis árban lesz. Akkor már inkább ez... -
littlelion21
addikt
válasz
JustSimple #50 üzenetére
No, ez a kodek-dolog engem is érdekelne...
-
amanoba
őstag
"Ez egy baromira átgondolt, kiemelkedően jó anyaghasználatú és összeszerelési minőséggel rendelkező, a többi hasonló csodától különbözni tudó és akaró, férfias és elegáns"
na igen, ez az amiért imádom a motorolát!
bár a fotós képességei kicsit a ködbe vesznek, de remélhetőleg, a végleges szoft, vagy majd a 2.2 javít rajta, ráférne.
-
Tomajdon
aktív tag
egy kis elírás: "Ez fájóan hiányzik most, mivel a hardver egészen vidáman vine magas felbontású filmeket is."
nekem am. a telefon nem tetszik, főleg az a dudor
de ha máshogy nézne ki elfogadnám
-
gyoref1
aktív tag
válasz
HardSanyeee #63 üzenetére
Nekem bejönne ha az übergyenge fényképező nem rontaná el
a dolgot pláne mikor pont arra van kihegyezve . -
HardSanyeee
őstag
"a HDMI csatlakozó és a 8 megapixeles kamera két olyan funkció, amiben jelen pillanatban még egyedülálló az androidos modellek között"
Csak a HDMI újdonság, az a 8 MP szerintem Xenon vaku akarna lenni"a fotók mérete így 3264 x 1840 pixel"
Tehát csak 6 MPEz vagy egy nagyon nagy baki vagy még ebben nem végleges a szoftver. A feltöltött videó pedig nem 720p-s
Érdekes a telefon, a HDMI dicséretes, bár nekem a design nem tetszik.
Amúgy Motorola oldalán 550 Mhz-es procit írnak. -
Ez nagyon tetszik. A Motorola mindig is az egyik kedvenc telefonmárkám volt és ezzel most ezt az érzésemet megerősítették.
A cikkben külön örülök a SoC rövid bemutatásának is. Így kerek a történet.
-
Harlek
tag
Remek teszt, a telefon pedig kimondottan szimpatikus a leírtak és elmondottak alapján. Egy dolog hiányzott nekem a tesztből, mégpedig a kijelző leírása. Tudom, a Milestoneban is hasonló volt, de azért egy bekezdést szerintem megért volna a téma, főleg annak fényében, hogy az utóbbi időben mindenki rendre varázsolja elő a jobbnál jobb kijelzőket.
Ami még érdekelne, hogy vajon az Android frissítések gyorsabban jönnek majd erre a készülékre, miután nem birizgálták agyon az UI-t, vagy itt is hónapokig kell majd várni, míg a Motorola kiadja a saját verzióját?
-
AS
félisten
Hardvere szerintem gyenge sajnos még mindig. A Droid X na az már tetszik csak sajnos az itthon nem lesz bocs Europában sem... Droid2 ben meg végre erős hardver lesz.
+Ebben érdekes módon nincs Moto blur... Droid X ben elég jól néz ki már. -
Straw
senior tag
Elég pofás, egyre inkább gondolkodom hogy ha lecserélem majd egyszer a Dézit akkor Moto lesz az utód, de az még messze van.
-
joey04
titán
azta hűha... lehet megint Motorolám lesz??
Nagyon tetszik. A kamera viszont szerintem átlag alatti, de mondjuk az nem zavar. inkább az rds hiánya akkor már, bár az sem vészes. ütős lett nagyon.kérdés: arról van infó, hogy a magyar piacon lesz-e hozzá gyárilag 8GB-os kártya?
-
adabra
senior tag
A 3 visszajelző led(?)-nek nem sok értelmét látom. Hiszen a kijelzőn úgyis látom (ill. tudom), hogy éppen fotózok, videózok vagy képeket nézek vissza.
A HTC féle mogoldás okosabb, ahol a led(ek) a nem fogadott hívást, üzenetet, stb -t jelzik, hogy a képernyő bekapcsolása nélkül, ránézésre is tudjuk, ha volt ilyen esemény távollétünkben.
Szerintem. -
JustSimple
tag
-
Inarus
addikt
Korrekt cucc, tetszik a design. Go Moto!
A Divx-ért tényleg kár, + a fotók sem valami életteliek, de ez már csak részletkérdés - számomra. -
Gusztáv
addikt
Én ezt a telefont már akkor kinéztem, amikor volt hír róla, hogy készül. Minden benne van, ami kell egy telefonban, a xeon vaku és a formája tényleg egyedi. Sajnos nem sok esély van arra, hogy bekerül a T-Mobile kínálatába, már nem is lehet a Motorolát kiválsaztani a készülék keresésnél (eddig csak nem hozott találatot)
.
-
DroneZ
aktív tag
címből ítélve valami olyasmire számítottam, hogy legalább egy sörnyitó vagy csavarhúzó lesz benne
-
bok92
addikt
A teszt és a telefon is nagyon jó lett!
-
JustSimple
tag
Remek kis telefon lett!
Ízlés dolga, de nekem bejön a telefon kinézete! A kistestvér ( Milestone ) kinézete is bejött, de ez szerintem üt!
Egyenlőre nem találok szavakat! Nagyon kellene! De ennyi pénzért inkább egy jogsi!!!
Miért csak 100 E feletti árkategóriájú telefonok jönnek ? -
crz
csendes tag
Csak egy kis helyesbítés. Volt már HDMI androidos telefonban: HTC EVO 4G.
-
=Mentor=
őstag
A kameraképek valami ritka szarok, más telefont nagyon lehúznátok emiatt, de itt valahogy nem ez a helyzet...
-
EczkE
veterán
Nagyon eltalálták a külsőt és a belsőt is.
Most már csak egy középkategóriás, elérhető árú telefont kéne összedobniuk.
-
Az első Androidos gép, ami tetszik.
Nem semmi. -
Poll Tamás
tag
Egész jó telefon kerekedett belőle.
De számmora érthetetlen, hogy hiányzik belőle a flash, vagyis a cikkben ezt írták.
Formavilág számmora nagyon tetszetős "lenne", ha kihagyták volna az oldalán levő dudort.
Szerintem így elrontották kinézetét, engem rettenetesen zavar ha valami nem szimmetrikus.
Mindegy azért jó telcsi, szívesen megtapiznám egyszer.
-
er2es
tag
az értékelésnél az i9000 van a fejlécbe
-
03061981
tag
Érdekes formavilág. Rég láttunk ilyet!
Ha raktak volna bele egy oled kijelzőt, lehet elérhető lenne a 3 nap készenléti idő is...
Valami 3D cuccot futtathattatok volna rajta...(Bár a videót nem néztem meg!)
-
BloodRay
veterán
Nagyon tetszik a készülék, bár az érintőgombokért nem vagyok oda.
A divx hiányáért kár.
Még annyit tennék hozzá, hogy a galériát szerintem nem a Motorola fejlesztette ki, de legalábbis nem újdonság mert már vagy 2-3 hónapja használom Spicán.Egyébként nagyon jó.
A Phone Portal is nagyon jó program, az is használatban egy ideje(az tuti Motorola fejlesztés, de szereti a Samu-t is).
-
peterk
senior tag
Hmmm. Nekem a forma nemtecc. Megértem, ha annak aki naponta lát telefonokat, felüdülés egy kicsit eltérő, különleges formával találkozni, de ettől még az a forma nem biztos, hogy szép. Szerintem túl vastag, bumfordi, a balkezeseknek nem jó, ráadásul hátulról szebb, mint elölről, ami már nők esetén se nyerő.
Az autóba kitalált felület és a webes elérhetőség viszont tényleg remek ötlet, remélem más gyártók (vagy külső appfejlesztők) hamar lekoppintják a többi telóra is.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Lotusomega #7 üzenetére
Ez akkora kiemelkedés lenne, hogy máris arra kell következtetni, melyik kézre való?
-
hemaka
nagyúr
Na a Moto odacsapott. Nem hittem volna, hogy azt mondom: jó kis telefon, elfogadnám.
Persze még az ár az, amire várni kell. Kíváncsi leszek mennyit fognak érte kérni.
-
pampika
őstag
korrekt kis kütyü lett belőle! és az a 2 napos akksi idő sztem teljesen korrekt ebben a kategóriában
-
Baromi jól néz ki, konkrétan még a dudor is tetszik, meg a hátlap kialakítása is üt. Végre van EQ is.
Jó kis készülék lett. Nálam legalább is nyerő(#23) crue:
Én például örvendenék ha a jelenlegi telefonom is tudna 16:9-ben fotózni. Sajna csak videót tud, de azt használom is, pedig ennél is kisebb a méret így, mint 4:3-ban. Itt meg, hogy 8 vagy 6 Mp az már szerintem tök mindegy. -
crue
őstag
Érdekes ez a 16:9-es arányú fényképezés, így lesz a 8 megapixelből 6.
szerk:
Ja és a 720p emlékeim szerint 720 sort jelent, a mellékelt videó pedig 720*480-as felbontású.Persze attól még tetszik a készülék.
-
logarithm
őstag
Hello moto
, nekem is tetszik, eddig nem nagyon szerettem a motorolákat, de most egy próbát megérne
-
heroic
tag
"hogy folyamatosan fent voltam a Facebookon"
ezen jót mosolyogtam
-
A motorola fénye kezd a régi lenni,ezt a telefont is bármikor elfogadnám.Sajnos a magyar üzletpolitika és a valuta átszámolása nem vamai fényes,így ha ez eljön hozzánk méregdrága lesz
-
Elviselném ha hozzám vágnának egyet
-
Norbi21
senior tag
Basszus, ez a telefon nagyon üt szerintem. Számomra többet jelentenek azok a plusszok, amik ebben a telefonban vannak, mint az amoled és az átszabott kezelőfelület. Must have
-
Kickass
őstag
nekialltam a cikk olvasasnak es elore eldontottem magamban hogy tulajdonkeppen szinte mindegy melyik androidos kutyu tetsztjet olvasnam el hasonlo kategoriaban eleg ha csak a markanevet behelyettesitem.....aztan nem igy lett (vagy csak reszben
)
-
Gengi
senior tag
Már egy ideje várom ezt a tesztet.Valahol sejtettem ,hogy a héten jön
. Egy másik topicban arról beszélgettem egy kollégával ,hogy mennyire is egyformák az androidok mennyire nem épül bele semmi plusz funkció és ezek a készülékek szerintem csak klónjai egymásnak.
Végre ez azt tudja ,amire nekem minden nap szükségem lehet és úgy tudja ,ahogy én elvárom
. Októberbe ,ha nem kerül valami nyálcsorgató WP7-es készülék szem elé. Vagy ez vagy egy N8 tulaj leszek
..
-
heroic
tag
gyönyörű masina
-
NoMagix
addikt
Finom darab lett!
Sajnos ez sem lesz néptelefon.
Rendesen összekapták magukat a Motorolánál!
Ha, még kihoznának egy középkategóriás jó áron elérhető telefont, akkor nagyot fricskázhatnának a többi gyártó orra alá!
Gratula! -
sagesz93
addikt
Ez már fasza kis cucc, nagyon elfogadnám.
Sőt, még pénzt is adnék érte -
VD
őstag
Állat!
Mást nem tudok mondani. Ilyen egy jól megkoponált android smartphone. Mind külsőleg, mind belsőleg!
Egy dolog ami nem tetszik. Mi a retkes szarért van ilyen kimondhatatlan és megjegyezhetetlen neve?
"iksztéhéthúsz"
Miért nem lehetett adni neki valami elegánsabbat, ami odasuhintani, és könnyebben megjegyzi a szerencsétlen júzer? Mondjuk Driod/Milestone HD, vagy Droid8
(Most szólnk, ha Motorolánk a jövőben felhasználja valamelyik név ötletemet, és elfelejetene jogdíjat fizetni a szellemi termékem után, akkor szarrá perelem őket!)
-
Jadro
veterán
Tetszetős cucc. Végre van benne pár új okosság. Mondjuk az a dudor így látványra annyira nem jön be, de azért nem is vészes.
-
kaller1
veterán
válasz
Lotusomega #7 üzenetére
Nem, mert pont így jobb kezes.
-
Lotusomega
senior tag
De miért jobb oldalra rakták ezt az ívet a telefon oldalán
Akkor ez balkezes telefon leett? Mikor fogom akkor pont a másik odlalon kéne hogy legyen az ív nem?
-
kaller1
veterán
Jó telefon, jó teszt, ez kell a népnek.
Egy kérdésem lenne, TV-re kötve az összes funkció elérhető azon is?
-
Konflikt
addikt
az irrital kurvara, hogy azt a 4 rohadt erinto gombot minden androidos telefonon (meg hazon belul is) mashova kell am rakni.
G1 rol mikor attertem milestone-ra, ott is keveres volt.de hazon belul az xt720, es a milestone 4 erintogombja sincsenek ugyanazon a helyen.
-
Bathory Peti
aktív tag
A végén visszatérek a motorolákhoz.Nagyon tetszik,nagyon jó telefon lehet,remélem az ára se lessz elárazva.
-
Vtwo
senior tag
Ez már döfi! Azt hiszem a Motorola elkapta a fonalat,csak így tovább
Kéne. -
embe
nagyúr
Hitech - dizajn.....nagyon bejön. Ütős kis gép, mint anno a V3 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest