Hirdetés
- iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia

- 

Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zsirfecske
addikt
ugye? de remélem nem vártad el hogy a razr i kikapcsolva is ébresszen, android miatt alapból kilőve

Halo:
nálam cl6 8gb van benne, de mivel mindent alapból telefonba ment még esélyem se volt kipróbálni, full üres. de miért lenne gond a cl10 32 gb-tal? ez nem defy
 amúgy én is szemeztem expansys-nál ezzel, mert 7,5k nettó körül adják, de hamar rájöttem hogy a régi jól bevált kártya ingyen se lesz kihasználva, akkor meg minek. a videó meg úgyis mindegy, a hd+ (1080p) beállításnak is menni kell cl6-tal (17-18 Mbit-es average video stream-et gyárt nálam).amúgy előbb fel akartam dobni valami 3d játékot, de az asphalt 6 egyedül ami megvan fullban playről, erre azt épp nem támogatja. ez az első eset. ja és az asphalt 7-nél ezt írja egy user (gondolom hamar javítják, ha eddig ment). megjegyzem a random választott Zombiewood meg defy-al nem kompatibilis. 1:1.
szerk.:
azt azért ne mondjuk már hogy játékra felejtős, a 400 mhz-en hajtott sgx540 azért galaxy nexus 308 mhz-éhez képest elég jó és azzal is el lehet lenni. ráadásul nálunk 32 nm-en és kicsit optimalizáltabb architektúrával jött ha jól tudom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

amúgy én is szemeztem expansys-nál