Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz Mcimi01 #2675 üzenetére

    Nekem bent a cégnél semmit nem lehet telepíteni a gépre. Ahhoz, hogy nem camera hanem media módban működjön, valamit telepíteni akar mindig. Ehhez képest én azt csanálom, hogy media módban rádugom, akkor nem ismeri fel, csak telepíteni akar, utána átdobom camera-ba, ahol felismeri az eszközt és látja a teljes tartalmat. :F Nem tudom, miért van ez így, de én csak hálát adok a sorsnak, hogy így sikerült megoldanom, mert nem kell kiszedegessem a memóriakártyát. (Ez a telefon a céges fényképezőgépem is. Ha Ericsson T20-szal nyomulok most is, akkor meg fényképezzek azzal???? Jók az ilyen nagy költségvetésű országos cégek, ahol nem csak kis emberekre nincs pénz, hanem még a munkaeszközöket sem biztosítják, oldd meg ahogy tudod. A nagyobb főnökök meg milliókat keresnek havonta. No comment.)

    Szóval nem tudom, miért működik úgy, ahogy működik, de miért jó Neked camera módban? Akkor csak két könyvtárat látsz, media-ban meg mindet. Vagy van más funkciója is, amit én nem is használok/tudok? Amúgy otthon nekem tökéletesen működött az első alkalommal, amikor kipróbáltam, mert camera módban csak azt, amit kellene, media módban meg az egész belső memóriát mutatta. Azóta sem dugtam rá otthon camera módban, de mindjárt kipróbálom. (Kicsit fura a helyzet, mert a céges laptop az otthoni "asztalim". A gépemet anyagiak miatt eladtam, de monitor, billentyűzet+egér, hangszórók stb. maradt, így csökkentett teljesítménnyel, de tudok kockulni otthon is. :) ) Most előbányásztam, beüzemeltem, rádugtam camera módban és olyan szépen mutatta a DCIM és Pictures mappákat, és csakis azt, ahogy illik. Lehet, azért mert a laposra fel van telepítve az, amit a RAZR I szeretne feltenni a cégesre is? Lehet, hogy semmi közük egymáshoz a dolgoknak.

    Szerk.:
    Tudtommal csak külön appal megoldható az erősödő csengés, de én szerkesztettem magamnak egy kicsit a kedvenc csengőhangjaimon és tökéletes. :)) Viszont a "rezeg, amikor felvette a másik fél" dolog teljesen ismeretlen nekem, pedig volt HTC-m (igaz, 6napig) és az asszonynak is az van már kb. egy hónapja. Ezt lepasszolom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák