- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Persze, hogy előrelépés, így azért nem bánom annyira a kényszerű cserét. Ha a Blade-hez viszonyítom nagy az előrelépés a szoftvert tekintve (a Blade-re is kerestem új romot), de android használat terén nem, mert már lassan két hónapja 4.1 van fent a ConCorde ips9.7+ tabomon. A tesztben tett említést nem igazán tudom értelmezni, szerintem nincs olyan program, ami gyártói lenne és feltétlenül használni kellene. Talán az óra widget az az, de az vicces lenne, ha akadna. A másik program, ami lehet, hogy gyártói az a vehicle mode, ezt nagyon hasznosnak találom, de még nem volt alkalmam tesztelni. Problémám még nincs vele. Az akkuidőhöz még felemásan állok... Hamar merül, de elég sokat is használom, de az tuti, hogy navigációt kivéve bármire használhatom egész nap.
Az akkuhasználatot mutatja a kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest