Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz beence #2554 üzenetére

    Szia!

    Nem is tudom, mit mondhatnék. De vegyük sorba.
    A rootról semmit nem tudok mondani, úgy, ahogy a csomagból kivettem, teljesen jó. Igaz, kapott már egy GOlaunchert, de ez más téma. Ezen kívül minden tuti.
    Negatív? Az ára, az itthoni hivatalos forgalmazás hiánya. Eddig másba nem igazán futottam bele.
    Azok közül, aki itt van, szerintem nem igazán találsz olyant, aki azt mondaná, nem érdemes beruházni rá. Az is tény, hogy már jó ideje piacon van, illene lassacskán megjöjjön az "utód", talán majd az még jobban megéri. Ha most akarsz váltani, szerintem jobbat nem találsz. Ha ráérsz, lehet, hogy jön majd jobb. Nem mintha az S4 vagy a ONE vagy bármelyik csúcs nem hajazná szintetikus teszteken, de kérdés, hogy nagy pontszámmal akarsz villogni a konnektor közelében, vagy jól használható kütyüt szeretnél magadénak tudni, és bátran használni akár esőben is egy két-három napos rendezvényen? :)
    Én teljesen meg vagyok elégedve. Vagy majdnem teljesen. Vettünk nemrég az Asszonynak egy HOS-t. Aki nem tudná, sokáig vacilláltam a két készülék között. Ugyanúgy 4.3, mégis nagyobbnak tűnik a HOS, mert nem a képernyőből veszi el a gombokat. Éjszaka sokkal többet lát a kamerája, és nem a villanó miatt, mert pusztában próbáltuk, nagy távolságok és erős szürkület mellett. Asszem ennyi a HOS javára, no meg a Sense. Amúgy jobban bírja az akku, kisebb a készülékház, kevésbé sérülékeny, van kameragomb.

    Szerintem. :D

    Szerk: pontosítás

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák