Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• rena224

tag

válasz Mályki #6251 üzenetére

Kicsit távol voltam a fórumtól egy kis időre, most viszont visszaolvasgattam néhány oldalt. Én találtam megoldást a jack-csatlakozó "javítására" :D ugyanis szét kelett kapnom a telót(elsődlegesen nem a jack miatt, hanem más okból) viszont ha már atomjaiban feküdt az asztalon, megnéztem a jack-et is, mert már nekem is művelt olyanokat, hogy csak akkor szólt kb ha nyugalomban letettem az asztalra és hozzá sem értem, sőt még a szél sem fújta meg :)) , különben recsegett-ropogott, meg úgy érzékelte mintha be sem lenne dugva a füles :(( megoldás : vaterán vagy vhol veszel 800-1000 forintért egy opener kit-et, és felnyitod a telót, nem nagy művelet jutúbon is van videó róla h lehetséges ez, én is az alapján csináltam, a kit pedig azért kell, mert abban van megfelelő torx, csavarhúzó stb... ahogy lepattintod a hátlapot, ez a szutyok jack-csati csak szimplán bele van téve a hátlapba, kis is lehet venni :) kiveszi az ember, megtörölgeti alkohollal a csatikat, ha kell, és netán nem érintkezne rendesen lehet rajta feszegetni is kicsit, hogy tuti legyen a kontakt, nem fog letörni. nekem még az is baj volt, h tele volt mindenféle szösszel, szeméttel a csatlakozó belseje(ugye zsebben van, ez evidens is h minden belemegy). ezt pedig úgy oldottam meg h a sok szösszenetet ami benne volt fogpiszkálóval kiszedtem, majd egy fültisztító pálcikát meglocsoltam alkohollal, beledugtam, és még így is kimostam, h tuti legyen :D a végeredmény pedig az lett, h TÖKÉLETES, még azt is próbáltam, h úgy hallgatok rajta zenét, h be van dugva a füles és közben a kábelnél fogva lóbálom a telót, semmi sem történt, tehát kijelenthető h "megszereltem a picikét" :DD WD40el meg hasonlókkal nem érdemes próbálkozni sztem, nem lesz tőle sokkal jobb, vagy csak időlegesen, ez a hosszútávú megoldás, sokba nem kerül, és kb fél óra az egész :C

Új hozzászólás Aktív témák