- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rena224
tag
Kicsit távol voltam a fórumtól egy kis időre, most viszont visszaolvasgattam néhány oldalt. Én találtam megoldást a jack-csatlakozó "javítására"
ugyanis szét kelett kapnom a telót(elsődlegesen nem a jack miatt, hanem más okból) viszont ha már atomjaiban feküdt az asztalon, megnéztem a jack-et is, mert már nekem is művelt olyanokat, hogy csak akkor szólt kb ha nyugalomban letettem az asztalra és hozzá sem értem, sőt még a szél sem fújta meg
, különben recsegett-ropogott, meg úgy érzékelte mintha be sem lenne dugva a füles
megoldás : vaterán vagy vhol veszel 800-1000 forintért egy opener kit-et, és felnyitod a telót, nem nagy művelet jutúbon is van videó róla h lehetséges ez, én is az alapján csináltam, a kit pedig azért kell, mert abban van megfelelő torx, csavarhúzó stb... ahogy lepattintod a hátlapot, ez a szutyok jack-csati csak szimplán bele van téve a hátlapba, kis is lehet venni
kiveszi az ember, megtörölgeti alkohollal a csatikat, ha kell, és netán nem érintkezne rendesen lehet rajta feszegetni is kicsit, hogy tuti legyen a kontakt, nem fog letörni. nekem még az is baj volt, h tele volt mindenféle szösszel, szeméttel a csatlakozó belseje(ugye zsebben van, ez evidens is h minden belemegy). ezt pedig úgy oldottam meg h a sok szösszenetet ami benne volt fogpiszkálóval kiszedtem, majd egy fültisztító pálcikát meglocsoltam alkohollal, beledugtam, és még így is kimostam, h tuti legyen
a végeredmény pedig az lett, h TÖKÉLETES, még azt is próbáltam, h úgy hallgatok rajta zenét, h be van dugva a füles és közben a kábelnél fogva lóbálom a telót, semmi sem történt, tehát kijelenthető h "megszereltem a picikét"
WD40el meg hasonlókkal nem érdemes próbálkozni sztem, nem lesz tőle sokkal jobb, vagy csak időlegesen, ez a hosszútávú megoldás, sokba nem kerül, és kb fél óra az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest