Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz rena224 #6014 üzenetére

    A vulnerable recovery hiányzik az AndroidianiOR futtatásához. Ez egy .sbf fájl, ugyan úgy kell telepíteni, mint bármely másikat.
    Custom ROM nincs, csak MOD van. A különbség annyi, hogy nincs például egyedi kernel, illetve csak OpenRecovery variánsokkal lehet őket telepíteni. Szebbek, funkciókban gazdagok, de hibákat is tartalmazhatnak. Néha türelem kell hozzá, sok esetben viszont megéri, ha szeretnéd készen kapni azokat a funkciókat, amiket csak egy tucat program telepítése és beállítása után kaphatnál meg, emellett van egy-két olyan funkció, amiket csak így lehet elérni, mint például a témák (igaz egy-két launcher kezel témákat, de az csak a home screen-t és a drawert érinti, ráadásul lomhává válik tőle a rendszer, sok RAM-ot fogyaszt) és Gingerbread alapú modok esetében a jobb apps2sd kezelés.
    Igazából nehéz megmondani, hogy melyik a jobb, mindegyiknek van előnye és hibái, Gingerbread alapú modokban lényegesen kevesebb például a szabad RAM, ez okozhat gondokat egy-egy nagyobb program futtatása közben és egyéb tényezők közrejátszásával, mint például beérkező SMS-ek jelzés nélküli elvesztése, de jobb esetben csak a jelzés marad el. Ilyet se mindenki tapasztal, de én anno ezért töröltem a CM7-et, amit azóta persze frissítettek, a napokban is például. A legjobb az, hogy ha magad nézed meg, hogy melyik milyen, majd választasz. Szerintem a MIUI egyébként rosszabb a CM7-nél, csak iOS klón a felülete. A CM7-nek viszont szép. Tehát igen, teljesen szubjektív, egyébként többségében azonos funkciókat nyújtanak, amiknek 90%-a egyébként megismételhető modok nélkül is, csak sok munkát igényel és nem kevés programot és scriptet kell telepíteni hozzá, de nem olyan hatékony, mert optimalizálatlan marad.
    Viszont egyik sem megbízhatóbb, mint a hivatalos ROM-ok, ezt nem nagyon tudják zárt bootloaderrel elérni. Gyorsabbak előfordulnak, de többségében csak az overclock miatt, illetve a Gingerbread alapúak elméletileg gyorsabbak, gyakorlatilag ezt is csak személyes meggyőződés után lehet eldönteni. Tehát türelem és próbálgatás. Egy kis tapasztalat és megtalálod, ami neked megfelel.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák