Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz bwoay #8159 üzenetére

    Olvastam már a posztot, de a mellékelt táblázatot nem olvastam el egészen eddig a percig, hogy mit is takar pontosan az IP67. De amúgy egybecseng azzal amit én is állítottam. Nem búvártelefon.

    Az is tény, hogy MP28 nem is búvárkodott vele, a csap alá tartást simán ki kellett volna bírnia és sajnálatos, hogy mégis megtörtént a baj. De én nem is erre a részre reagáltam, hanem arra, hogy sokan félreértik ezt az egészet a telefonnal kapcsolatban (például pár napja valaki felvetette, hogy magával vinné tengeri búvárkodásra).

    MP28: Nem tudom mit lehetne még megpróbálni, hiszen ha a hivatalos Motorola szakszervizből is visszaküldték akkor sok tenni való nem marad, csak egy utolsó próba, hogy személyesen náluk vered az asztalt, hogy nem azt kaptad a pénzedért amiért fizettél, hiszen a fröccsenő vizet (de még a pillanatnyi vízbe pottyanást) is gond nélkül kéne bírnia a hivatalos leírás szerint.
    Sajnos jogi értelemben nekik van igazuk ha leírták a kézikönyvben, hogy nem vízálló és nem is kötelesek garanciális feltételek mellett megjavítani, de mindenképpen próbálkozz személyesen!

    Nem árt az erélyes fellépés és ne hagyd magad! Nekem már sikerült több olyan dolgot is cseréltetnem "Média Piac" és "Szaturnusz" vevőszolgálaton, mely tényleg az én hibámból ment tönkre. Nem mindig az a célravezető, ha egyből fenyegetőzöl a fogyasztóvédelemmel amint falba ütközöl, ezzel nem együttműködést csikarsz ki egy olyan helyzetből amikor jogilag nem neked van igazad.

Új hozzászólás Aktív témák