Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz Hakkuuuh #7132 üzenetére

    pedig én is nehezen értem meg azt a hozzáállást, amikor valaki megvásárol egy telefont, és már azon jár az esze, hogy amikor majd eladja a készüléket, akkor a lehető legjobb állapotban legyen, és minél többet kapjon érte. ettől még persze elfogadom, hogy egyesek valamiféle "befektetésként" tekintenek a telefonjukra, de én is azok közé tartozom, akik saját használatra veszik, nem pedig azért, hogy a következő tulajnak őrizgessék. nomeg használati tárgyként tekintek rá, ami egész egyszerűen elhasználódik. ismerek olyan Galaxy S tulajt, aki rányalt valami fóliát a telefon elejére/hátuljára, aztán berakta fémtokba, hogy az egészet végül beletegye egy bőr ővtokba. azt hiszem, ezt nyugodtan nevezhetjük fétisnek.

    nem kell ám azon vérig sértődni, ha valaki rámutat arra, hogy ha a strapább telefon használata esetén is megmarad a késztetés, hogy ugyanúgy óvja az ember, mint a sérülékenyebb társait, akkor szinte semmivel nem vagyunk előrébb.

    a fóliát használókhoz lenne egy kérdésem (tényleg nem kötekedés szándékával): ha megkarcolódik a fólia, akkor használjátok tovább, azzal a megnyugtató érzéssel, hogy a kijelző megúszta, vagy azonnal csere? mert előbbi esetben az ember lényegében mégiscsak egy karcos kijelzőt nézeget, utóbbi esetben pedig akár fél évente lehet újabb fóliát venni. így amikor eladásra kerül a sor, pont annyival lehet többet kérni a karcmentes készülékért, mint amennyi időközben már elment fóliázgatásra :)

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák