Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz mave13 #48350 üzenetére

    Na akkor a szerviz legalább viszonylag segítőkész volt, kár hogy végül is nem javították meg, nyilván csak annyit vállaltak, hogy kicserélik a mikrofont, hátha az a rossz. A baj gyakorlatilag biztos hogy hardveres (és lehet hogy költséges), hiszen (sajnos) nincs ilyen ROM típushiba amiben reménykedsz, és még ha meg is esik, hogy valamelyik főzött ROM-ban valami eseti bug valami furcsa jelenséget produkál, akár esetleg mikrofonhibát, azért nem tértem rá erre a vonalra, mert nálad látszik hogy nem ROM-függő, hiszen minden ROM-mal mutatta a hibát, márpedig a gyári 2.2.2-nek végképp nincs ilyen hibája, és nyilván valami appra sem lehet ráfogni, hiszen nyilván a frissen-szűzen telepített gyári rendszerrel is rögtön mutatta a hibát, mielőtt esetleges zavaró appokat telepítettél volna rá - de ezzel esetleg még eljátszhatsz, ha nem tetted meg, hogy a szűz, tehát telepített appoktól mentes gyári oprendszerrel is produkálja-e a hibát. Ez esetben a szoftverhiba reményével nem tudlak bíztatni, bár rejtelmes események persze előfordulnak a szoftverek világában, de most minden jel szerint erről sem lehet szó.
    A sok okoskodás után két konstruktív javaslat:
    Úgy láttam, a Mélyvíz topikban még nem tetted fel a kérdést, tedd fel ott is, részletezve az előtörténetét, ha egyáltalán létezik valamilyen megváltó ötlet, akkor ott nagyobb eséllyel kerülhet elő, mert ott vannak a tapasztaltabb modifikátorok, hátha tudnak valami okosságot - azonkívül hogy az eddigi tünetek alapján hardverhibának néz ki, amit pedig szerviz tudna megcsinálni. Lehet hogy ajánlanak a Mélyvízben valakit, aki olcsón megszereli - eltekintve, hogy az alkatrész eleve nem olcsó.
    A Motorola márkaszerviz biztos megcsinálta volna, no persze valóban félő, hogy többe került volna a leves mint a hús, de ha jársz Budapesten mostanában, akkor legalább bevizsgáltathatnád náluk, árajánlatot kérve, hátha konkrétan megtalálják a hibát a bevizsgálás során, és akkor biztosra tudják mondani a javítás árát.

Új hozzászólás Aktív témák