Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kvik

    csendes tag

    Sziasztok!

    Van egy Defy telóm, CM-7.2.0-jordan van rajta, még valamikor a nyáron tettem rá.
    Mostanában egyre több vele a bajom, pl. az akku szintet teljesen rosszul mutatja. Szépen kihagy sok szintet (pl. 32, 31, 19%...) ez most már még jobban eldurvult, gyakorlatilag 60%-ról pillanatok alatt 15-ön van.
    Vettem bele új akkut, hasonlóan viselkedik, de 1%-on még elmegy fél napot. Próbáltam a battery calibratort, a recoveryben a wipe battery stats opciót, de egyik sem változtatott semmit. (Más: wifi csak akkor kapcsolódik, ha a wifi settingsben vagyok, ez már kezdetektől fogva...)
    Most tűnt fel, hogy létezik már 10-es CM is, és kacérkodok a gondolattal, hogy adok neki egy esélyt, hátha megtetszik. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1768702
    Azonban azt nem értem, hogy a megadott build oldalon szeptember 24 óta nem készült új bináris (a defy átkerült az archive-ba), míg forrás commitok folyamatosan készülnek. Néhol írják, hogy ugyanaz a rom való defy+-hoz és a simához is, de ehhez megerősítés kellene. Pontosan melyik a legfrissebb bináris, ami feltehető sima defy-ra? (zöld lencsés, de színtévesztő vagyok :D (lényeg, hogy a gagyibb))
    Ez lenne az? http://quarx2k.ru/cm10-2ndboot-nightly-defy(+)/
    Érdemes egyáltalán feltenni? Milyen előrelépés van CM9, CM10-ben a 7-hez képest? Bírja egyáltalán a procija, hogy használható legyen, vagy gyorsult inkább?

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák