Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vétó

    aktív tag

    válasz #71562240 #41077 üzenetére

    ha már ennyire téma a Defy fogyasztása, megosztom veletek a saját "élményem":

    több, mint 1 éves a Defy-m, az eddigi használati szokásaimmal 2 naponta kellett töltenem, ezzel én teljesen elégedett is vagyok. Két hete azonban szűk 1 napra változott az akku töltési ciklus, így kicsit meg is ijedtem, hogy kezd meghalni az akku. Azért bíztam abban, hogy mégsem ez a probléma, elkezdtem előtúrni az emlékezetem mélyéről, mi változott akkoriban, amikortól a fogyasztás ilyen drasztikusan megváltozott. Volt egy alkalmazás, amit akkoriban telepítettem, így azt gyorsan le is szedtem. Két napot vártam, de sajnos a fogyasztás nem változott. Közben persze nézegettem a gyári rendszer által biztosított akkumulátor adatokat/fogyasztókat, és kezdett gyanús lenni, hogy én ott korábban sosem láttam a K9 levelezőt, amit viszont anno még az elsők közt telepítettem a telefonra. Megnéztem a frissítést, de az nem akkoriban volt, így az nem okozhatta a gondot, viszont eszembe jutott, hogy hosszú idő után épp akkoriban a gmail accountomat is a K9-be dobtam, a másik 3 fiók mellé.
    Úgyhogy fogtam, és töröltem a gmail fiókot a K9-ből, hogy akkor az ismét használja csak nyugodtan a gyári alkalmazását. És a fogyasztás vissza állt a régi szintre.

    Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy a gmail fiók miért okozta ezt a problémát, mert 3-nál több fiókot használtam már a K9-ben, tehát az nem lehet gond. De végül is mindegy, a lényeg, hogy minden használható továbbra is, és a fogyasztás is a számomra megfelelő szintre módosult.

    Tanulság: mielőtt hardveres, vagy ROM hiba után kiabálna bárki, nézzen körül egy kicsit a saját háza táján. Ha alapállapotában egy készülék elfogadható fogyasztást produkál (FR után kideríthető :) ), akkor tessék az utána telepített alkalmazások, megváltoztatott beállítások körül keresgélni.

    - Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

Új hozzászólás Aktív témák