Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Üdv.

    Nekem új még a Defy. Csak egy hete van meg. Előtte főleg symbianos telóim voltak és mondhatjuk, hogy új még nekem egy kicsit ez az androidos dolog. Bár van egy androidos táblagépem (Flytouch klón), így onnan már van némi androidos tapasztalat, de mivel az klón, így nem igazán lelhető fel hozzá sokféle soft, így turkálni kellett, vagy összeollózni. Ott tehát leginkább a szerencsén múlott a működés.

    A Defy-nál viszont más a helyzet. A bőség zavara. Mióta megvan, azóta kb. 7X flasheltem újra más-más variációkkal. Jelenleg domiuiDSJ 2.1.8 light van rajta. Tetszik is, meg minden, bár elsőre már majdnem szívinfarktust kaptam a kínai szövegek, vagy egyéb kínára utaló jelek láttán (a flytouch klón utáni szívások után naná).

    Próbálgatok, tesztelgetek.
    Viszont lenne is egy gondom, amit nem tudom, hogy minek lehetne betudni. Az ok, hogy adatokat, fájlokat küldök át a telcsire USB kábelen, de macera van vele és más telefonjaimból kiindulva nem nagyon szeretném "kikoptatni" az USB csatit a telón. Szerencse, hogy van FTP szerver mód a telón, így wifin keresztül tök jó. Viszont az automatikus IP eléggé cumi, mert ugye mindig más IP-t ad meg, ezért be akartam állítani statikus IP az adott hozzáférési ponthoz. Be is írtam neki, de nem törődik vele és mindig automatikus IP-t ad meg. A routerem jó, hiszen a PC-im is mind statikus IP-vel csatlakoznak, de a teló nem akar.

    Van valakinek valami ötlete?

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák