Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz marcitp #32586 üzenetére

    Akinek a mai napig a 2.1 van fent és még a gyári frissítést sem csinálta meg, annak szerintem nem érdemes belefogni (hacsak nem a napokban vette és azért van még az fent). Eddig boldogan használták, most meg nem fogják tudni a leírást pontosan követni és majd jön a sírás, hogy most mit kell csinálni. Válaszként persze jön a sok "első hsz" mert kismillószor le lettek ezek írkálva.

    Én azon a véleményen vagyok, hogy aki meg van a telefonnal elégedve úgy ahogy van, az ne nyúljon hozzá!!! Aki meg nem, mert, szeretne kihozni többet a telefonból (esetleges minimális zavaró bugokkal) az meg informálódjon rendesen, mert a frissítések/főzött rom feltevések-ből adódó sírások legtöbbje (azaz: de a gyári jobb volt) user error-ból, hiányos ismeretből adódik.
    Értelem szerűen nem azért fejlesztenek újabb szoftvereket, hogy azzal szarabb/akadozóbb/fagyogatóbb legyen a telefon. Ha ilyen van akkor nagyrészt az egy a leírásból kifelejtett vagy másképp megtett lépés miatt van. De azt is tartsátok szem előtt, hogy a főzöttekben akadhatnak bugok (nem nagyok és nem sok),ami a teljes szoftver kb 1-2%-át érinti, a maradék 98-99%-tól viszont a telefont mintha kicserélték volna.
    Durva hasonlattal élve, mintha egy kis autót feltuningolnának. A tuning után éppen köhöghet bizonyos fordulaton (bug) vagy épp adott sebességnél sípoló hang is jöhet (bug) viszont az autó teljesítménye, úttartása, biztonsági és kényelmi faktora mondjuk megduplázódott.

    Na, ezeket gondolja át mindenki és fontolja meg mielőtt belevágna a rom-cserébe.

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák