Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz BitiOne #30447 üzenetére

    -Akkor ezért lehetett hogy akartam a google books-t frissíteni (mert írta hogy van frissebb) és nem engedte, de szerintem kell legyen erre is valami egyszerű megoldás, csak magam sem kerestem még utána.
    -Ha vissza akarod tenni a gyárit : wipe cache / wipe data majd power+volume fel pár mp mig a bootloader bejön - usb-re rá és mehet fel az sbf (mélyvíz első hsz amúgy ée van írva)
    -nem az rc1 a legújabb hanem a mindenkori napi nightly (xda megfelelő topicjában ott a link)
    Amúgy ezekkel a dolgokkal gyere mélyvízbe, itt maradjanak meg az általános témák mint pl hogy ma volt szerencsém tesztelni az ütésállóságát a Defy-nak. Kénytelen voltam ma 6 órás buszutat megtenni és közben persze nyomogattam a telót. (Itt megjegyzem hogy még nincs egy hetes a teló, az akksi sincs még formázva, de az út alatt soduku és netezgetés csak 20% vett le.) Egyszer csak egy döccenőn kiesett a kezemből (elég szerencsétlenül tartottam épp) és kijelzővel a padlóra esett egyet-kettőt pattanva. Szerencsére nem magasról és viszonylag kevés utat tett meg a padlón. Felvettem, koszt letöröltem és az utasok elégedett mosolyát fogadtam, hogy nem lett semmi baja. :) Most már én is kicsit nyugodtabb vagyok hogy valóban jobban bír azért egy két szerencsésebb esést és jobban ellenáll a karcoknak mint más cuccok. (Pedig még a Zagg fólia sincs rajta ami ma jött meg, de ahhoz holnap újra meg kell tegyem a 6 órás utat visszafelé, hogy feltegyem.)

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák