Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Memmaao

    addikt

    válasz mave13 #2086 üzenetére

    Én bolti garis telefonnal nagyon csúnyán befürödtem már, úgy 3 éve, úgyhogy soha többet! Egy sz@r SE w610i volt, Mohácsra mentem el érte Pécsről, otthon derült ki, hogy nem jó a felső hangszóró, visszavittem, ott kellett hagyni, megint vissza érte, sufni-forrasztással megoldották. Aku nem töltött, fél óra töltés után abbahagyta, 6 óra alatt lemerült készenlétben, új aksi, sz@r maradt, vissza boltba, kértem, hogy vizsgáltassák be, 1 hét múlva hívnak, hogy megtették, beszéltek róla, próbálták, töltötték, semmi baja. Megnézem a rejtett menüt, 1 hét alatt hozzá sem nyúltak, semmi nem változott rajta. Szólok, hogy hol van a szakszervíz papírja az általam kért bevizsgáltatásról, hát az nincs, egy szerelő ismerősük nézte meg, szerinte ok. PFFF WTF! Akkor kérem vissza a pénzem, három napon belül hoztam vissza panasszal, meg azóta már plusz 3 pécs-mohács út, ja hát azt nem lehet, mert használt 0 perces készülék, amire nem él a 72 órás pénzvisszafizetés, de szívesen megveszik tőlem, mint használt mobil, 18e ft-tal kevesebbért, mint amennyiért én vettem. Hát a jó büdös .........-t az összes seftes gsm boltosnak!!!
    Ezek után az én véleményem az, hogy ha 10e ft-tal drágább is a gyártói gari, mint a sufnigari, akkor is csak úgy érdemes megvenni, és akkor, ha baj van, nagyobb valószínűséggel kíméled meg magad plusz kilóméterektől, idegeskedéstől!
    Bolti garis telefont max annál a 2 gsm-boltnál vennék, akik a mobilarenára küldik a tesztdarabokat, mert Rusi is írta, hogy a line és az xxl nem maga bütyköl, hanem ők küldik a bolton keresztül a telót a szakszervízbe.

    My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák