Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drzsoo1

    aktív tag

    válasz MC Pite #1881 üzenetére

    Dialer one:

    Tehát az induló képernyő a dialer one esetén nálam a híváslista. Elkezded beírni a nevet pl Pista, a T9 szerint, tehát a bevitelnél a numerikus billentyűzetet adja, akár a hagyományos telefonon. Ilyenkor azonban nem csak a betűket figyeli, hanem a hozzá tartozó számokat is, és a híváslista és névjegyzékből együtt válogat. Tehát kapsz egy listát ahol lesznek nevek, ill a híváslistából azok akiknél érvényes találat van. A híváslistában természetesen egy név csak egyszer fog megjelenni, de jelzi hogy hányszor hívtad, v hívott az utóbbi ötszáz híváson belül. És ahogy mondtam, a híváslista alapján fontossági sort állít fel a találatokon belül, a számodra legfontosabbak lesznek legelől.

    Tehát pl ha volt egy 0630 as szám híváslistán aminél nem emlékszel hogy, pontosan mi volt a szám, csak a számtöredékre emlékszel, akkor is nagyon gyorsan megkapod ezzel a módszerrel.

    Természetesen minden paraméterezhető, ha neked nem kell hogy válogasson a híváslistából az kikapcsolható, de kb 100 másik feltétel is megadható hogy mit figyeljen mit nem. Emellett a híváslista telefonszámot vágólapra teheted, egyből naptári bejegyzést kezdeményezhetsz, szóval tényleg profi. Bármelyik általam ismert telónál kifinomultabb ez a módszer.

    Ilyesmi volt a WM 6.1 es telefonomon csak ott vagy névjegyzék, vagy híváslistából keresett.

    A gyári contact inkább a nokia szerű-menü-search-név bevitel-majd lista módszert követi, én azt konkrétan utálom.

    Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone

Új hozzászólás Aktív témák