Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tzl

    senior tag

    válasz bepe79 #16949 üzenetére

    És szerinted a hsz-em első fele mégis mi a veres véreres jó francra vonatkozott. Az egy dolog, hogy hiszel a kikapcsolt telefonban meg a jótündérekben, de azért egy egyszerű magyar szöveget tudni kéne értelmezni.
    Nem védtem az égvilágon semmit, elmagyaráztam a különbséget egy beágyazott rendszer és egy teljesértékű oprendszer között. A filléres nokiának nem volt kikapcsolt állapota, csak bekapcsolt és flight mode, az okostelefonoknak meg három üzemmódja van, ebből kettőben működik az ébresztő, pont, mint a régi nokiánál.
    De meséld már el, hogy mi a gond a flight mode-dal? Ha nem nyomogatod, kikapcsol a kijelző, mivel le van tiltva az összes adóvevő benne, ezért nem ad és nem vesz, nincs, ami áramot fogyasszon a rendszer alaphangon működésén kívül. De az meg a nokiánál is működött. Nem véletlenek azok a konteók, hogy a telefonok távolról aktiválhatók, lehallgathatók.
    Jó, persze, világos, én csak a védhetetlent védem, a nokia igenis kivette a vízbűl a zokszigént, azzal működött kikapcsolva...

Új hozzászólás Aktív témák