Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Titi76 #15767 üzenetére

    Megjegyezném, hogy a CM 6.x.x még Samsung Galaxy Spicán is volt, nem tudom mi a helyzet a CM 7-el, mert év elején megszabadultam a Spicától a Defy kedvéért. Mindenesetre a CM hivatalos weboldalán nem szerepel a Spica a támogatott telefonok között, ennek ellenére a #1 Android MOD arra a készülékre.

    Szóval én is nagyon várom a CM7 hivatalos debütálását a kicsi Defymre, minden bizonnyal sokat dobna rajta! :)

    Más kérdés: Tud valaki olyan Android disztribúcióról vagy modról, mely megszabadítja az egész rendszert a Google kötődésektől? Igazából csak gondolati síkon érdekelne a dolog, hogy lenne-e valamilyen megoldás, hogy 100%-ban kivédjem a telefonom kommunikációjába beleférkőző Google mindent látó szemeit. Az sem baj ha Market sincs, meg semmi egyéb Google szerviz szolgáltatás.

    Tegyük fel, hogy James Bond 2.0 vagyok... vagy csak olyan céges kommunikációhoz kell az okostelefon ahol nem árt ha harmadik fél nem lát bele a kommunikációba. Két kezem is kevés ahhoz, hogy meg tudjam számolni az eseteket mikor a Google visszaélt a felhasználóktól illegálisan eltulajdonított privát adatokkal így érthető a bizalmatlanságom. Tudom ez a felhasználók 99%-át nem érdekli, de hátha vannak még itt paranoid emberek akik tudnak ilyen MOD-ról! :)

Új hozzászólás Aktív témák