Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agyarka

    aktív tag

    Egy időben sok akku megfordult a kezemben, és használat előtt alaposan le kellett tesztelni.
    A kínában gyártottak elég jó paraméterekkel rendelkeztek, és a dokumentációkban ajánlott terheléssel hozták a beígért szintet. A gond azzal van, hogy a telefonok bootolásánál először lökésszerűen kb. több mint 2A-es terhelést kell elviselniük. Ezt viszont tartósan kevés élte túl közülük.
    A technológiában élenjárók a bérgyártást áthelyezték Kínába, de a direkt másolást csak egy ideig tudják meg akadályozni az egymástól független keleti beszállítók alkalmazásával.
    A fejlesztések kihelyezésével azonban eljutottak arra a szintre, hogy egy hiányzó alkatrész, technológia pótlása ritkán okoz problémát. Az új termék néhány esetben már jobb az eredetinél.

    A szóban forgó Andida 2200mAh Li-Po-ről nemtudok nyilatkozni, de ha meg lesz a Defy-m akkor veszek egyet és kimérem. Az Andiánál a turpisság abban van, hogy a Li-Po technológia energia sűrűsége nagyobb mint a Li-Ion-é. Mivel itt nem klónozásról van szó a kérdés, mennyire jól mérték fel a Defy energia szükségletét, és ehhez az akku melyik paraméterénél kötöttek kompromisszumot.

Új hozzászólás Aktív témák