Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    válasz lynty #14424 üzenetére

    ez mondjuk alap dolog az usb-s cuccoknál - mindig leválasztani, úgy kihúzni.
    néha kapod a hibaüzenetet, hogy nem lehet leválasztani éppen blablabla.
    ilyenkor egyik alaphiba hogy a total commanderben az egyik aktív meghajtó éppen az, amit el akarsz távolítani. a panelon átváltasz másik meghajtóra és ennyi. (fenti hibát kapod még, ha valamely program éppen használni akarná v. használja a meghajtót - hasonlóan le kell lőni a programot, etc.)
    Lehet kihúzgálni - de nem ajánlott. Adatvesztés rizikója egekbe szökik - nem is beszélve pl. az usb-s pendrive használhatóságát tekintve. A lányok húzták már ki - töcsre is ment egy pendrive... fogalmam sincs, hogyan, miért, cserélték, ez a lényeg. :)

    win7 gyorsított ezen - mivel egy pillanat és már le is csatlakozott, szóval mire ráklikkelsz az eltávolításhoz, már húzhatod is ki az usb-s háttértáradat (winyó, pendrive, teló, camera, stb.)

    linux: vannak itt illetékesek ezügyben, ők majd nyilatkoznak is :)

    filmek eltűntek a kártyához témához:
    én is jártam így... fogalmam sincs, hogyan tűntek le róla... 8 gb x-akták. mindegy, újra másolom majd, ha lesz időm nézni egyáltalán. A lényeg: olvas picit visszább, a minap jártam úgy, hogy elszállt damage-val a memóriakari, a tartalmát win nem látta, linux viszont gond nélkül: speckó telefonindítás mellett! (kösz megint T. Kollega!) (olvass vissza, hátha segít visszahozni/visszaállítani a cuccokat - én azóta nem foglalkoztam ilyen filmes dolgokkal - nem rendelkezek tapasztalattal)

    [ Szerkesztve ]

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Új hozzászólás Aktív témák