Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balojazz

    aktív tag

    válasz zsirfecske #11841 üzenetére

    "szóval ha megnézitek a wareznek több hátránya van mintsem hogy ne kerüljem el, főleg hogy 2-3000 forintból megvan az összes szükséges app. egy 90k-s telefonnál azért ennek bele kéne férnie. (megjegyzem idehaza jellemző hozzáállás, hogy egy 200k-s pc mellé már nem veszik meg az emberek a 25k-s oem oprendszert mert azon spórolnak."

    A 200k-s PC-hez azért nemcsak a 25k-s oprendszer kell, ami 40k ha win7 ulti, hanem az office (40-70k), a total commander stb. meg a jó ég tudja, mik még, oszt könnyen ott vagy, hogy 200k-s gép 400k-ra hízott legálisan. Plusz fizeted az áramot és a netet (a gép rezsije), ami havonta 5-10k. Jelentősen leegyszerűsödik a helyzet, ha azzal kalkulálsz, hogy 120-200k-s gép igény szerint, fullextrás ingyenszoftver-csomaggal, havi 5-10k-s rezsivel. Tiszta sor, nem? A lényeg, hogy mindenki eldönthesse maga, mi a jó neki. Aki akar, költsön, aki nem, az ne.
    Példabeszéd. Az egyik játék rajongói fórumán egyszercsak eltűnt a magyarítás a játékhoz. Jöttek a szentfazék prédikátorok, hogy ez miért meg az azért, meg erkölcs meg morál. Picit fölszívtam magam, és föltoltam torrentre a full magyarított verziót 50 megabit/sec-mal. Csak hogy szabadság legyen, meg dönthessenek a szegény megnyomorított bitszegények, az önérzetesek, a pénzszegények, a sóherek meg aki akarja. Nekem ez a morális, és ugyanolyan jól indokolható, mint a másik oldal. Ha egyensúly van, akkor minden rendben, akkor van döntési szabadság. A sithek nélkül nincsenek jedi-ok sem. Ha sok a jedi, én sith akarok lenni, és vice versa. Uff

    Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

Új hozzászólás Aktív témák