Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elpy76

    csendes tag

    Sziasztok!

    Németországból a PDA MAX-on keresztül vettem egy Defyt 2010 nov 30.-án, úgy, hogy egy ott élő ismerősöm nevére írtuk a számlát, oda is hozták ki. Onnan cimborán keresztül jött haza a Defy, mert akkor így tudtam legjobb áron hozzájutni.
    Egy hete jött elő nálam is a széria hibája, azaz konkrétan: Telefonálni csak kihangosítva tudok vele, mert egyébként süket a telefon. A vonal túlfelén hallják amit mondok, én viszont nem hallom, már a kicsörgést sem, csak kihangosítva. Szaggat a beszélgetés, ezt már korábban is jelezték nekem, még ezen hiba előtt is. Én jól hallom akivel beszélek, de ők gyakran szaggatva hallják az én beszédem.

    Ezen okok miatt a garit érvényesíteném, kérdésem az lenne, hogy milyen módon tudnám legegyszerűbben?
    Cél az lenne, hogy Margyarországon megoldható legyen, nem szeretném újra kérni a német ismerős segítségét. Persze ha máshogy nem megy végső esetben marad ez, hogy telcsi kiküld, onnan pedig vissza a PDA Maxhoz.
    Valaki volt hasonló helyzetben? Mivel széria hibáról van szó, talán elnézőbbek, mivel így is elég nagy a presztizs veszteség, jobb helyeken ilyenkor viszarendelik a hibás sorozatokat, nem? :)
    Várom tippjeiteket.
    Üdv: LP

    elpy76

Új hozzászólás Aktív témák