Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Q, mint Quiet: új változat született a Chieftec Apexből

    ph A E-ATX lapokat is fogadni képes torony új verziója zajcsillapító paneleket és teli előlapot kapott a némaság érdekében.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Memmaao

    addikt

    válasz petike.hu #10768 üzenetére

    A Vip-phone-nál a bolti garis még olcsóbb én a 2 év hu garis árukat írtam. GSMLine: Nincs saját szervizük, keress vissza, a cikk szerzője Rusi írta, hogy a hivatalos m.o.-i márkaszervízzel javíttatnak és mivel a mobilarena a GSMLine-tól is szokott telefont kapni, ( aTakács, XXL mellett) ezért nem hinném, hogy Rusi a levegőbe beszélne...

    # TorshHUN: Motorola support itthon kb 0! Samsung support messze jobb! Jelenleg a két készülék közt nincs 20k külömbség, ugyanannyi. Kérdés, hogy most, vagy akarsz telefont az asszonynak, vagy fél év múlva, mert az általad írt 20k külömbség akkorra várható. Samu magyar, moto english. Samu HW gyengébb, kijelző jóval, egyéb paraméterek csak kicsit. Samu bt 3.0! :DD de minek. Moto "vízálló" "strapább".
    Ace kézbevéve: könnyű, kopogós műanyag, előlről nézve fantáziátlan, mint wave kivételével az összes samsung (na jó meg a wave '' is kivétel), hátlap szép, olyan S.E.-os. Froyos, elég gyors.
    Moto eclair, vagy sufniFroyo, de ha mégis van egy kis support, akkor lesz Q2-ben Froyo, de magyar nyelv nem.

    [ Szerkesztve ]

    My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák