Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    hajnalban felmászott a Pay-féle ROM :)
    tátátáttttáááááá :)
    megcsináltam! :) eventus hathatós - értsd: szájbarágós - segítségének köszönhetően!
    (ha van igény, feldobom közösbe a hosszú verziót - amivel szerintem már a 3,5 éves lányom is felrakná bármelyik ROM-ot... :) )

    tapasztalatok:
    amit így elsőre - télleg elsőre. A flash miatt izgatott az egész, konkrétan két oldal: zoomumba.hu sfgame.hu
    hááát - ezt az oldalt nézve csalódás - nem megy egyik se rendesen. Igaz, legalább már valami elindul - de... szóval ez nem jött be.
    Jó, volt már szó róla, hogy nem telóra gyúrt oldalak, de... mivel nem volt konkrét tapasztalat - ezért is raktam fel, hogy meggyőződjek róla. Most már van - nálam Froyo alatt nem muxanak ezek a dolgok. Új flash is lett frissítve. Lehet tényleg nem lehet - vagy csak valamit benéztem...?

    ami vacak még az egészben, hogy most nincs semmi meg - mindent keresgetni kell, visszapakolni, miegymás - pc-t is ezért útálom újrarakni, mert akkor mindent lehet visszapakolni 2-3 nap is eltelhet - így lesz ez most is, ha meg nem unom, és vissza nem pakolom a régit... :)

    google - appbrain
    keresgetem, de... egyszerűen nem lelem, hol lehet appbrainnel visszaállítani a korábban fent volt app-okat. szinkronizáltam, de... semmi. Google-val? ott nem is találtam ilyen lehetőséget.
    (Hm... utolsó bekezdést kéretik hangos gondolkodásnak venni - megyek szétnézek a topickeresőben! :) )

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Új hozzászólás Aktív témák